Няколко лесни трика за отслабване в ханша

Напълно възможно е да се храните сравнително здравословно. От време на време да намирате и време за спорт. Грижите се за външния си вид и наистина изглеждате доста добре. Но нещото, което не Ви дава мира е заобленият ханш. Всъщност сте наясно, че сте от онези жени, които имат т. нар. крушовидно тяло. Направо се радвате, че нямате очи и на гърба. Започвате да се питате дали има ефективни начини за намаляване обиколката на ханша с поне няколко сантиметра. Как изобщо се постига отслабване в ханша?

Тук ще Ви запознаем с няколко лесни трика за отслабване в ханша.

На първо място е да се замислите за режима на хранене. Може наистина да е здравословен, но да имате забавен метаболизъм. Защото повечето жени с крушовидно тяло страдат именно от забавен метаболизъм. Идеята в този случай е да концентрирате вниманието си върху приема на онези храни, които не съдържат много мазнини. Забравете за сочното свинско джоланче или за хрупкавите пържени крилца. Не пържете и не панирайте месото, което ядете. И се научете да наблягате на пилешко, заешко, пуешко и телешко месо. От рибите избирайте само онези, които не са прекалено тлъсти. Отново никакво пържене.

Следете да не консумирате прекалено често храни, които са много богати на въглехидрати. Това също е често срещана причина за наедряване в областта на ханша. Храни като картофи, ориз, хляб и паста трябва да се избягват. За последните две храни е важно, ако ги консумирате, те да са пълнозърнести.

Всяка храна, която попада в категорията junk food, е най-големият Ви враг за постигане на заветната Ви цел- отслабване в ханша.
Консумирайте много вода и забравете за известно време за алкохола.
Няма нищо лошо в практикуването на какъвто и за е спорт, но за отслабване в ханша има определени упражнения. Поинтересувайте се какви точно са те и ги изпълнявайте всеки ден. Особено подходящо е изкачването и слизането по стълби. Така че пратете асансьора там, където трябва да отпратите алкохола, джоланчето и пържените крилца. Можете и без тях!

Оставете коментар