Био Лайф Козметикс ООД

Съжаляваме, но вашия браузер е много стар. Моля ъпдейтнете го до последната версия. Ние препоръчваме Google Chrome или Firefox

Екстремна грижа за кожата

Екстремна грижа за кожата

По време на своите експедиции в Арктика, Даниел Курбиел открил, че за да оцелеят при екстремни условия, полярните растения развиват активни съставки, които са особено полезни за кожата. Концентрирани във всеки продукт на Polaar, те ви осигуряват своята изключителна сила и чистота при всички условия. Козметика за кожата със силата на природата.

Extreme Care е серия козметични продукти, създадени с арктическа Rhodiola Rosea (арктически корен), за да предпазят и възстановят кожата дори и при най-екстремните условия.  

Открийте тайните на арктическия корен (Rhodiola Rosea)

Този растящ в тежките условия на Сибир корен се използва в традиционната скандинавска медицина заради способностите му да стимулира възстановяването на ДНК механизмите.

Отсъствието на свободни радикали го превръща в мощен съюзник в борбата срещу всички форми на външна агресия, дори в най-тежките и екстремни условия.

Преоткривайки изключителните му защитни качества, Polaar създаде цялостна гама за жени & мъже, насочена към запазване и възстановяване на сухата и увредена кожа, изложена на най-тежки  условия.

Няма добавени продукти в тази категория.