Виагра vs натурални хапчета за ерекция?

натурални хапчета за ерекция

Синтетични или натурални хапчета за ерекция, налага ли се изобщо?

Напълно е възможно на Вас да не Ви се е случвало да не можете да вдигнете самолета. Според сексолозите обаче това рано или късно може да се случи на всеки мъж независимо от възрастта му. Което пък ни дава повод да засегнем темата за хапчетата за ерекция. Дали така популярният продукт Виагра е най-доброто нещо, което се предлага на пазара.

Съществуват ли натурални хапчета за ерекция?

Логично е за един МЪЖ, чийто самолет не се е вдигнал и то няколко пъти, да се сети за Виагра, тя е сред най-познатите ни хапчета за ерекция. Трябва ли да се внимава с подобен медикамент? Категорично ДА.
В самото упътване на Виагра пише, че е предназначена за употреба само от възрастни мъже. Не от 18- годишни момчета, които искат да се изперчат пред някоя тийнейджърка. Това с перченето, естествено, не се споменава в листовката, но изрично е упоменато, че е за мъже над 18- годишна възраст.

Виаграта е синтетичен медикамент, чиято основна съставка е силденафил. Не е лекарство, което можете да употребявате ако имате някакво чернодробно или сърдечно заболяване. Също не е препоръчително ако имате прекалено високо или ниско кръвно налягане. Или имате проблеми с простатата, усещате болки в гърдите и т.н. и т.н. Все симптоми, които се срещат предимно при хората в зряла възраст и които най-често прибягват до синьото хапче.
Виаграта, подобно на всички лекарства, определяни като PDE-5 инхибитори, трябва да започне да се приема след преглед от лекар и срещу представена в аптеката рецепта. Същото важи и за хапчета за ерекция като Циалис и Левитра, които също спадат към PDE-5 инхибиторите. Просто те са от онези медикаменти, които могат сериозно да Ви навредят. Особено ако ги приемате по различен от описания в листовката им начин.

Не взимайте прибързани решения!

Ако все пак сте си наумили да почнете прием на Виагра без консултация с лекар, ще установите, че в интернет тя се продава и он-лайн от съмнителни доставчици. Изобщо не рискувайте, защото заради известността си масово се продават ментета на Виагра. Които спокойно можем да наречем и животозастрашаващи.
Нашият съвет е преди всичко да се консултирате със сексолог, защото сексуалните Ви проблеми могат да бъдат решени и без намесата на хапчета. В случай, че това е невъзможно, то тогава се позаинтересувайте за качествени еректилни продукти, които са на билкова основа.
Като цяло повечето натурални хапчета за ерекция също не се приемат като бонбонки когато Ви хрумне. Но те със сигурност биха имали подобен на Виаграта ефект. С разликата, че използвайки хранителни добавки за ерекция ще можете да разполагате с истински изтребител, но без да е застрашено здравето Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *