fbpx
добавки за отслабване

Хранителни добавки за отслабване или хранителни добавки за детокс? А защо не и двете?!

Надали има и ден, през който да не се спомене из медиите темата за хранителните добавки за отслабване. Оказва се, че това не е поредното чудо за 1 ден. Броят на привържениците им, както и на онези, които вече са ги изпробвали и се кълнат в тяхната ефективност, продължава да расте.

Чуваме за всякакви хранителни добавки за отслабване, някои от които вече категорично са се наложили на пазара и други, които тепърва прохождат. Има дори хранителни добавки за нормализиране на теглото, които имат и детокс ефект. Те водят не само до отслабване, но и до цялостно пречистване на организма ни. Дали това наистина си струва? Можем ли само закупвайки си хранителни добавки за намаляване на теглото или с комбиниран ефект- водят и до отслабване, и до детоксикация, да постигнем чудотворен ефект?

Нека първо разгледаме каква е връзката между детокс и отслабване.

Терминът детокс нашумява особено много през последните десетилетия и под него се подразбира пречистване на токсините от човешкия организъм. По правило ние сме способни и сами да се справяме с подобно пречистване, но с всяка изминала година токсините стават все повече и повече. Срещат се навсякъде- във въздуха, който дишаме (типичен пример са изгорените газове), във водата, която пием и особено в храната, която консумираме. Организмите ни също така трупат токсини вследствие на нездравословния ни начин на живот.

Прекомерна консумация на алкохол, тютюнопушене, консумация на тлъсти меса или мазни яхнии и т.н. Можем сами да си помогнем и да контролираме какво попада в устата ни. Важно е да спазваме балансиран и здравословен хранителен режим и да избягваме всички гореизброени вредни навици. Но определено ще ни е трудно да започнем да излизаме навън с противогаз, да пием само минерална вода и да консумираме само био продукти. Затова се нуждаем от детокс, който ефективно се постига чрез приема на хранителни добавки за детокс. Чак тогава идва ред на хранителните добавки за отслабване. Ако пък те са под формата на комбиниран продукт- още по-добре!

Има ли ефект от диетите преди прочистването на организма?

Има много видове токсини, които водят до увеличаване на апетита и съответно до трупане на излишни килограми. Това е и пряката връзка между детокса и отслабването. Дори и да започнете да следите стриктно какви храни консумирате. Дори да спазвате най-драстичната и уж даваща безпрецедентни резултати хранителна диета. Вашите усилия ще са напразни без преди това да сте пречистили организма си. Затова съвременните хранителни добавки за отслабване имат за цел не само да намалят апетита ви, но и да пречистят организма ви и да ускорят метаболизма ви. С балансирана диета и достатъчно физическа активност, с хранителните добавки за отслабване можете реално да постигнете чудотворен ефект.