fbpx

Отслабване по френски

Вталяване по френски с „804“

С хранителната програма ядеш и сваляш 4 кг за 8 дни

STARTER
804 START PROGRAMA

 

С 4 кг по-леки и с 3.1 см намаляване обиколката на талията за 8 дни! Това не е илюзия, а клинично доказани резултати!

Хранителната програма „804” вече 16 години е лидер в борбата с килограмите във Франция. И не само. Хиляди българи се довериха на френската лаборатория „3 Chênes” (Троа Шен) и отслабнаха без стрес, умора и съпътстващите традиционните диетични програми трудности.

Всеки знае, че чудотворни хапчета за сваляне на теглото няма. Но има такива, които помагат да промениш начина си на хранене, да изчистиш организма си от отрови, да се изпълниш със сила и енергия. Именно върху този подход е създадена програмата „804”.

„804” = 8 дни, 0 умора, 4 килограма по-малко. „804“ е идеалната комбинация за регулиране на теглото. Три продукта в един пакет, действащи в посока вталяване – супа, таблетки и напитка. Прилагането им не е свързано с диети, а напротив – с разнообразна и балансирана храна и здравословен начин на живот.

Програмата е предназначена за ползване точно 8 дни и съчетава и 3-те продукта.

Всеки знае за зелевата супа. Именно по нейната рецепта френските специалисти разработват супата „804”. Тя съдържа грижливо подбрани зеленчуци, които стимулират прочистването на организма – лук, зелено зеле, домат, целина, червена чушка. Засища и освобождава тялото от всичко, което го претоварва. Супа 804 се продава и като отделен продукт и може да се консумира в неограничено количество.

Разтворимата напитка „804” регулира чревния тракт, подпомага изхвърлянето на токсините и излишната вода от организма. Съдържа растителни екстракти от овесени трици, зелен чай, червена боровинка, лимон, репей, ананас и веществото L-Carnitine, което в съчетание с витамините B1, B6, B12, стимулира изгарянето на мазнините.

„804 Ден и Нощ” таблетки с растителни екстракти и витамини не само имат отслабващи свойства, но също така стимулират жизнеността през деня и спомагат отмората през нощта.

За да се постигне пълен ефект френските специалисти препоръчват да се взема 1 таблетка „804 Ден” по време на закуска и 1 таблетка „804 Нощ” по време на вечеря. Всяка сутрин се разтваря 20 мл от разтворимата напитка в голяма чаша вода и се изпива. Супата „804” се хапва поне 3 пъти на ден. Тя е прахообразна и се приготвя като 5 кафени лъжици от нея се разбъркват в 400 мл вряла вода. По желание се добавят и подправки на вкус.

Стартер програмата „804” съдържа 1 бутилка 200 мл разтворима напитка, по 1 блистер от 8 таблетки „804 Ден” и 8 таблетки „804 Нощ”, 250 грама разтворима супа, както и подробни указания. Поради естествения си произход „804” няма странични ефекти.

КАКВО ДА ПРАВИМ СЛЕД 8-ТЕ ДНИ?

„804” Бустер е идеалното продължение, което помага да се избегне йо-йо ефекта. Като истински активатор на обмяната на веществата, продуктът съдейства за поддържане нормалната работа на организма, за извайване на фигурата, за повишаване на тонуса и за прочистване. Веществото L-Carnitine в съчетание с витамините B1, B6, B12, поддържа нормални нива на мазнините, а взаимодействието на компонентите кола, ацерола, касис, ясен, черен бъз и зелен чай нормализират теглото и превръщат този продукт в превъзходен съюзник при всеки хранителен режим.

Продуктите„804“ се продават в аптеките и онлайн на www.biolifecosmetics.com. За повече информация позвънете на тел.: 02/ 483 09 59, GSM 0884 100 950.