Актуални тенденции при прическите и цветовете за 2016 – 2017 г.

прически

Една от най-вълнуващите теми за жените се оказва тази за актуалните тенденции при прическите през есента и зимата за 2016 – 2017 г. Ако искате да бъдете една от жените, които са в крак с модата и привличат вниманието на мъжете със своите прически, ще ви предложим подробна информация за това кои прически ще се считат за актуални и атрактивни.

На първо място се открояват прическите с бретон. Бретонът ще бъде модерен и този сезон. Той изглежда много красиво и нежно, както на дълги коси, така и на къси.

Жените, които не могат да се откажат от своите дълги коси, трябва да си отдъхнат спокойни, защото тази година на мода ще са точно те. За разлика от предходния сезон, в който бяха на мода късите коси, този ще се отличава коренно. Дългите и прави коси ще бъдат много модерни. Ако имате дълга коса и искате да я разнообразите, направете ѝ бретонче!

И този сезон на мода ще бъдат къдриците и вълнообразните коси. Този вид прически привличат вниманието от миналото чак до сега. Като допълнение към модните тенденции се включват и обемните прически. Това означава, че в настоящия сезон ще виждаме много прически, напомнящи ни за осемдесетте години.

Повече от жените предпочитат средните по дължина коси, защото са по-лесни за ежедневни грижи. Всъщност средната дължина на косата и бретонът ще бъдат най-модерните за 2016 – 2017 г.

За да сте в крак с модата, пуснете дългите си коси или ги подстрижете до средна дължина и им направете малко бретонче!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *