fbpx

Билките и растенията във VirilMax

Днес ще разгледаме билките и растенията, които влизат в състава на VirilMax и го превръщат в безопасен афродизиак, който наистина работи.

shutterstock_124143829

Шафранов минзухар

Както вече видяхме в тази статия, шафрановият минзухар е билка с изключително много ползи. В този случай ползата ѝ се изразява в значително и научно доказано увеличение на количеството и качеството на мъжките ерекции.

Медицинско проучване, проведено сред 80 души за 10 дни, показва 100% увеличение на броя ерекции, 70% увеличение на ригидността и 88% увеличение на обема.

Муира пуама

Муира пуама, наричано „Потентно дърво“, е вид дърво, което расте по поречието на река Амазонка. Както името подсказва, приемането на екстракт от дървото стимулира кръвообращението в слабините, като по този начин помага на ерекцията и чувствителността.

Дългосрочната му употреба пък води до увеличаване на производството на сексуални хормони и в двата пола.

Женшен

Женшенът също е билка, за която сме чували много. Тя също помага и при еректилна дисфункция, както показва едно медицинско проучване, проведено сред 45 души за 8 седмици. В края на периода получавалите таблетки женшен отчитат по-добри показатели за твърдост и трайност на ерекцията.

Гуарана

Гуараната също идва от Южна Америка. Тя съдържа 3-4 пъти повече кофеин от кафето и действа на еректилната дисфункция като увеличава сексуалните желания и издръжливостта, а чрез тях подобрява и ерекцията.

Бабини зъби

Бабините зъби са билка, която се открива и по нашите ширини. Приемът на екстракт от нея стимулира производството на лутеинизиращия хормон, който е необходим за производството на тестостерон. Чрез повишаване на нивото на тестостерона се увеличава сексуалното желание и продължителността на ерекцията.

Заключение

Това са само част от билките и растенията, които съдържа VirilMax. Техният ефект се подсилва и от витамини, минерали и олиго-елементи. Резултатът е силно сексуално желание, силнa ерекция и удължен полов акт.

Ако сте се убедили в полезността му, поръчайте VirilMax сега!