Боя за коса цвят карамел

Боя за коса цвят карамел и за какви прически е подходяща тя?

Знаете ли какво е боя за коса цвят карамел?

Онази, която цели постигането на приятния и неустоим карамелен цвят. Придаваща привлекателна и неустоима визия на косата Ви. Е, няма да можете да усетите мириса на карамел в косите си, нито пък е желателно да пробвате вкуса им. Но пък ще имате перфектна коса с цвят на карамел, което никак не е малко.

Дотук ясно. Но дали тази боя за коса цвят карамел е подходяща за всеки? И най-вече за какви прически може да бъде използвана?

На практика, споменатата боя за коса цвят карамел може да бъде използвана за почти всички прически. Можете да я нанасяте самостоятелно или в комбинация с други цветове.
При самостоятелното нанасяне е добре да се съобразите с цвета на естествената Ви коса. За да не се налага да се боядисвате прекалено често, което би увредило косата Ви. Освен ако не използвате от така нашумелите безамонячни бои, за които се знае, че са безвредни. Особено ако не съдържат парабени и силикони.

Много подходяща е боята с цвят на карамел, ако искате да постигнете преливане на тоновете. Например при прическите тип омбре или балеаж. И двете продължават да са на мода, нищо че са изобретение на фризьорите от 2012/ 2013 г. Всъщност прическата тип балеаж е малко по-модерното омбре. Но да сме по-конкретни.
При прическата тип омбре се цели преливане на цветовете. Обикновено от кестеняво към русо, като преливането на цветовите нюанси започва от средата на косъма. Изключително добро хрумване на коафьорите, защото не е наложително боядисването да се прави често. При положение, че сте с кестенява или тъмна коса.

Споменатият балеаж е малко по-сложен за изпълнение. Отново се цели преливане на цветовете, но то се прави кичур по кичур и много трудно ще го изпълните в домашни условия. И при двата варианта можете да включите боя за коса цвят карамел. Ще е изключително добро попадение от Ваша страна. А кой тип прическа сте избрали, си зависи само от Вас и Вашата иновативност.