fbpx

Дълготрайна боя за коса от природата

Всяка жена, на която ѝ се налага да боядисва често косата си, се е сблъсквала с неприятните страни на това занимание. Изтощена коса, оредяваща коса, финансови разходи, свързани със закупуването на боя, и не на последно място – скъпите фризьорски услуги.

3CH-COSO-8A-ETUI-3D-BD

Поради ред причини съвременните жени все повече предпочитат грижата за косата им да идва от природата, а не от агресивните промишлени стоки със силен химичен състав.

BioLife Cosmetics предлагат чудесен продукт, комбиниращ много качества в едно – натуралната боя за коса от серията Color&Soin, с растителни екстракти и без съдържание на амоняк, резорцин и парабени.

Боята се произвежда във френски лаборатории под строг дерматологичен контрол, като предлага безкомпромисно качество на цвета, щадяща грижа и пълно покритие на белите коси.

Color&Soin предпазва вашата коса от влиянието на вредните слънчеви лъчи, което я прави добър избор за жежките летни дни. Повечето дами неглижират грижите за косата си през лятото и в края на сезона плащат за пропуска си с много отрязани сантиметри изтощена коса. С Color&Soin може да се чувствате защитени и без колебание да се наслаждавате на времето си край морския бряг или басейн – боята ще защити косата ви и от влиянието на хлор в басейните.

За да бъде красива и жизнена, косата трябва да бъде добре подхранена. Затова във формулата на боята са включени редица съставки, допринасящи за здравето на косъма – една от тях е кокосовото масло.

Маслото от кокосов орех овлажнява и подхранва косата, като същевременно не я омазнява допълнително. Това го прави едно от най-предпочитаните средства за натурална грижа, ползвано от поколения жени по цял свят. За ползите от кокосовото масло при грижата за косата може да прочетете тук .

За допълнителна грижа и успокоение на скалпа във формулата на Color&Soin са използвани и етерични масла от лавандула и розмарин – две съставки, действащи балансиращо и успокояващо, за пълноценна грижа.

В сърцевината на боята са заложени олео-протеиновите комплекси, специално подбрани да осигурят блясък и мекота на новия цвят на косата ви. Използвани са натурални растителни протеини от жито и овес с регенериращо и подхранващо действие, а екстрактите от царевица и соя действат стимулиращо и преструктуриращо на косъма.

Тези специално подбрани растителни формули имат за цел да защитят кератина на косъма, като предлагат внимателно подбрани 18 аминокиселини, осигуряващи целостта на косъма за още по-добро абсорбиране на боята.

Боята е изключително лесна за домашна употреба, като тук може да видите видео. За ваше улеснение може да поръчате продукта онлайн.