Био Лайф Козметикс ООД

Съжаляваме, но вашия браузер е много стар. Моля ъпдейтнете го до последната версия. Ние препоръчваме Google Chrome или Firefox
Информация за доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма, като цената на услугата се определя според населеното място, цената на продукта и теглото на поръчаната стока.


Цената и срока на доставката ще бъдат обявени по телефона от наш служител при потвърждаване на поръчката.


Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.
 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си или друг адрес от адресната Ви книга.

Когато посочвате адрес за доставката, моля уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме. 

След като финализирате поръчката си на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона. 

ВАЖНО!

При получаване nа пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва Био Лайф козметикс ООД с изпълнение.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 7 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия: 
- няма механични повреди;
- с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Био Лайф Козметикс” на телефон 0884 100950 и да съобщи за отказа си. „Био Лайф Козметикс” ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0884 100950, или ни пишете на имейл: office@biolifecosmetics.com