Диета за отслабване: 10 кг?!

Диета за отслабване: 10 кг?!

Диета за отслабване: 10 кг?! – Упс, бая сте се изтървали

Особено ако сте жена. Едно на ръка, че на жените им личи всяко трупнато килце. По закръглилото се дупе, плъзналият целулит по краката им и неприятното на вид коремче. Забравят се всякакви прилепнали дрехи по тялото.
При мъжете нещата не стоя точно така. Има мъже, които дори и да са с 10 кг наднормено тегло, продължават да излъчват мъжественост. Т. нар. бирено шкембенце дори им придава чар. И още една несправедливост- мъжете свалят килограмите доста по-бързо от жените.

Но тук няма да се занимаваме с правдите/неправдите в живота. Ще се съсредоточим единствено върху заглавието ” Диета за отслабване: 10 кг? ”
Както и да го погледнем 10 кг. не са малко. Изисква се търпение и постоянство. Хранителен режим и спорт. Още по-добре в съчетание с хранителни добавки за отслабване. Надали има друго спасение.

Разнообразието от диети е огромно. Безспорно добри резултати показва 90- дневната диета. Както при мъже, така и при жени. Да, 90 дни не са малко време, но и си говорим за цели 10 килограма. И то не с идеята веднага след приключването на диетата, те да се завърнат. Просто им казваме Чао и занапред внимаваме повече.

Други отговори на “Диета за отслабване: 10 кг са”:

разделното хранене, диетата на Аткинс, диетата на Пиер Дюкан и диета Зоната. Проучете кой вариант е най-добър за Вас. Може и никой да не Ви пасне. А най-добре, обърнете се към диетолог. Който да назначи удачна индивидуална диета.
Спорт? Задължително. Няма по-бърз и ефективен метод за отслабване от съчетаването на ефикасна диета за отслабване и спорт. Но задължително с треньор или инструктор. Така отслабването ще е по-бързо. Освен това ще можете да стегнете именно онези части от тялото си, които не харесвате.
А защо хранителни добавки? Отново за бърз резултат. Природните хранителни добавки намаляват апетита и способстват редуцирането на теглото. Така противодействате на излишните килограми от 3 посоки. Диета, спорт и хранителни добавки. Истинско чудо! И точно попадение в целта Диета за отслабване : 10 кг!