Доставка на продукти

Доставката на продукти от онлайн магазин biolifecosmetics.com се извършва от куриерска фирма „Speedy“.

Имейл известие

След като направите поръчка, ще получите известие на Вашия имейл с потвърждение за успешно постъпената поръчка. В имейла може да намерите всички детайли по Вашата поръчка. Ако имате въпроси относно поръчките или начина на доставка, моля свържете се с нас.

Важно: При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Такси за доставка

Безплатна доставка: Предлагаме безплатна доставка за поръчки над 80 лв.

За поръчки под 80 лв.:

Стойността на услугата се изчислява автоматично от модула на Спиди. В реално време, преди да завършите поръчката ще имате възможност да разберете каква е цената на доставка.

Опция Време за доставка Такса
Поръчки до 80лв. 24-72 часа изчислена при завършване на поръчка
Безплатна доставка при поръчки над 80 лв. 24-72 часа няма

Методи на плащане

  • Кредитна/дебитна карта с ОББ (WAY4,Борика) – приемаме всички валидни банкови карти на MasterCard, Visa или Maestro.
  • Наложен платеж – плащането се извършва на куриера при доставката на продукта.
  • Банков превод – може да извършите плащане по банка, но поръчката ще бъде изпълнена след постъпване на сумата по сметката ни. Получател – „Био Лайф Козметикс“ ООД , сметка в лева – BG20UBBS80021014380211, BIC:UBBSBGSF

Имате въпроси?

При въпроси относно условията на доставка, можете да се свържете с нас на телефон: 0884100950 или ни пишете на имейл: office@biolifecosmetics.com. Наш служител ще отговори на въпросите Ви.