Доставка на продукти

Доставката на продукти от онлайн магазин biolifecosmetics.com се извършва от куриерска фирма „Speedy“.

Имейл известие

След като направите поръчка, ще получите известие на Вашия имейл с потвърждение за успешно постъпената поръчка. В имейла може да намерите всички детайли по Вашата поръчка. Ако имате въпроси относно поръчките или начина на доставка, моля свържете се с нас.

Важно: При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Такси за доставка

Безплатна доставка: Предлагаме безплатна доставка за поръчки над 80 лв.

За поръчки под 80 лв.: Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка, теглото и цената на поръчаните стоки.

Опция Време за доставка Такса
Speedy 48-72 часа изчислена при завършване на поръчка
Безплатна доставка при поръчки над 80 лв. 48-72 часа няма

Методи на плащане

  • Кредитна/дебитна карта с Paysera – приемаме всички валидни банкови карти на MasterCard, Visa или Maestro (и American Express, в случай че е приложимо в съответната страна). Онлайн плащането се извършва посредством портала на Paysera и е напълно защитено.
  • Наложен платеж – плащането се извършва на куриера при доставката на продукта.

Имате въпроси?

При въпроси относно условията на доставка, можете да се свържете с нас на телефон: 0884 100950, или да ни пишете на имейл: office@biolifecosmetics.com. Човек от нашия екип ще отговори на вашите въпроси.