Екстракт от семки на грейпфрут засилва имунитета

EPP-308x308

Грейпфрутът оправдава напълно ботаническото си име Citrus paradise – „райският цитрус”. Той е райският плод за вталяване на фигурата, повишаване на имунитета и мощен антиоксидант, който унищожава свободните радикали, главните виновници за стареенето на организма. Първата диета с него е създадена преди близо век. И сега тези, които искат да отслабват без да гладуват, използват грейпфрута. Ефективното му въздействие върху намаляването на килограмите се дължи на ензим, който изгаря мазнините.

Известни са и лечебните му свойства – помага за усилване на имунната защита на организма, възпрепятстват развитието на ракови, сърдечно-съдови заболявания, остеопороза, тонизира стомашно-чревната лигавица и подобрява храносмилането.

Грейпфрутът съдържа голямо количество витамини А, C и B9, минерали, микроелементи и инозитол, който подпомага метаболизма на мазнините и холестерола. Плодът е популярен като природният антиоксидант.

В семките на грейпфрута са съсредоточени най-полезните вещества.

Именно естествен екстракт от семки на грейпфрут е в основата на хранителната добавка BIO EPP 1045 ( БИО екстракт от семки и перикарп на грейпфрут) на френската лаборатория 3 CHÊNES – Троа  Шен / в превод „Трите дъба“/. Изследователският център за хранителни добавки е насочил дейността си към подобряване здравето и самочувствието изцяло с натурални продукти.

Екстрактът от семки на грейпфрут е доказано мощен естествен антибиотик. Той притежава свойството да елиминира от организма около 800 щама бактерии и вируси и около 100 щама гъбични инфекции, като при това запазва чревната флора. По традиция се използва в случаи на нарушения на стомашно-чревния тракт и проблеми свързани с УНГ. БИО EPP1045 е естествено и ефективно решение срещу микроби, вирусни, бактериални и гъбични инфекции, както и средство за повишаване на защитните сили на организма.

Хранителната добавка съдържа и перикарп от грейпфрут, който има най-високите концентрации на биофлавоноиди, които притежават антиоксидантни свойства.

Активна съставка на БИО EPP1045 е и ацеролата /барбадоска череша/. Плодовете от ацерола са източник на витамин C, който укрепва имунната система и е мощен  антиоксидант, предпазващ клетките от свободните радикали.

Капките от БИО екстракт от семки и перикарп на грейпфрут и ацерола са с широк спектър на действие и могат да се използват от цялото семейство. През лятото за отслабване, през зимата за имунитет, а целогодишно като антиоксидант.

Поръчайте онлайн.