Още от средновековието брадата е символ на мъжество, сила и увереност. В 21-ви век това важи дори с по-голяма сила. Модерни и стилни, мъжките бради са тренд, който не изглежда, че скоро ще затихне. Ние, от Bio Life Cosmetics, сме наясно с това и сме заредили магазина си с арсенал от полезни инструменти и козметични продукти, нужни за поддържането на една истински величествена брада. Ако пък си от господата, които поддържат лицето си чисто и гладко, търсейки по-корпоративен вид, не се тревожи – имаме нещо и за теб.


Продукти и инструменти

Чувствай се като удома си, разхождайки се виртуално сред първокачествените продукти и инструменти за брада като бръсначи, четки за бръснене, комплекти за брада, вакси, както и множеството козметични кремове, балсами и лосиони, подбрани специално и с внимание към детайла.

Козметика за брада

Неизменна част от поддържането на един мъж е грижата за лицето, и по-точно, брадата му. Именно затова продуктите от каталога ни са висококачествени и галещи кожата и косъма, правейки ги по-здрави, гладки и красиви. Знаем, че много от мъжете се притесняват да демонстрират, че се поддържат и грижат за себе си, затова ти гарантираме, че козметиката за брада, която сме ти подготвили, е дискретна и не ухае натрапчиво.

Бръсначи

Ръчно произведените бръсначи, които предлагаме, са фини и здрави, удобни за използване и лесни за измиване, с дизайнерска изработка и визия. Поддържай лицето си меко и приятно на допир с колекцията от бръсначи, селектирани от  Bio Life Cosmetics. Ножчетата от титаниева сплав Fusion са безкомпромисни, стане ли въпрос за здравина и острота. Те са дълготрайни и подходящи за всякакъв вид брада и окосмение. Поглези лицето си с най-гладкото бръснене, което някога си изпитвал, още днес. 

Четки за бръснене

Без значение дали нанасяш крем, пяна или гел за бръснене, четките за брада, които сме ви подготвили, са от естествен косъм, със стилен и изчистен дизайн, комфортни за държане и нанасяне, като също и изключително лесни за измиване. 

Комплекти

Ако си решил да си подариш пълния пакет, съдържащ всичко нужно да си осигуриш едно истински луксозно изживяване и да се погрижиш за брадата и лицето си напълно, ние сме се постарали да ти осигурим качествени артикули, окомплектовани заедно с внимание към детайла и перфектна съвместимост. Разгледай предложенията ни и дай на лицето си грижата, която заслужава.