Грижа за брада

Показване на 1–12 от 35 резултата

Още от средновековието брадата е символ на мъжество, сила и увереност. В 21-ви век това важи с може би дори по-голяма сила. Модерни и стилни, мъжките бради са тренд, който не изглежда, че скоро ще затихне. Ние, от Bio Life Cosmetics, сме наясно с това и сме заредили магазина си с арсенал от полезни инструменти и козметични продукти, нужни за поддържането на една истински величествена брада. Ако пък сте от господата, които поддържат лицето си чисто и гладко, търсейки по-корпоративен вид, не се тревожете – имаме нещо и за вас.


Продукти и инструменти

Чувствайте се като удома си, разхождайки се виртуално сред първокачествените продукти и инструменти за брада, като бръсначи, четки за бръснене, комплекти за брада, вакси, както и множеството козметични кремове, балсами и лосиони, подбрани специално, с внимание към детайла и грижа за вас.

Козметика за брада

Неизменна част от поддържането на един мъж е грижата за лицето, и по-точно, брадата му. Именно затова, продуктите от каталога ни са висококачествени и галещи кожата и косъма, правейки ги по-здрави, гладки и красиви. Знаем, че много от мъжете се притесняват да демонстрират, че се поддържат и грижат за себе си, затова ви гарантираме, че козметиката за брада, която сме ви подготвили, е дискретна и не ухае натрапчиво, докато същевременно поддържа епидермиса жизнен и хидратира лицето ви.

Бръсначи

Ръчно произведените бръсначи, които предлагаме, са фини и здрави, удобни за използване и лесни за измиване, с дизайнерска изработка и визия. Поддържайте лицето си меко и приятно на допир с колекцията от бръсначи, селектирани от Bio Life Cosmetics. Ножчетата от титаниева сплав “Fusion” са безкомпромисни, стане ли въпрос за здравина и острота. Те са дълготрайни и подходящи за всякакъв вид брада и окосмение. Поглезете лицето си с най-гладкото бръснене, което някога сте изпитвали още днес.

Четки за бръснене

Без значение дали нанасяте крем, пяна или гел за бръснене, четките за брада, които сме ви подготвили, са от естествен косъм, със стилен и изчистен дизайн, комфортни за държане и нанасяне и изключително лесни за измиване. Може би ретро, но със сигурност все още ефективно и класическо средство за поставките, които предлагаме и с ръката на всеки мъж, ценящ и уважаващ себе си и визията си.

Комплекти

Ако сте решили да си подарите пълния пакет, съдържащ всичко нужно да си осигурите едно истински луксозно изживяване и да се погрижите за брадата и лицето си напълно, ние сме се постарали да ви осигурим качествени артикули, окомплектовани заедно с внимание към детайла и перфектна съвместимост.Разгледайте предложенията ни и дайте на лицето си грижата, която заслужава.