fbpx

Ръчно произведени и специално подбрани, четките за бръснене Mondial1908, които предлагаме са с естествен косъм и ръчно произведени. В продължение на 115години компанията Mondial1908 произвежда едни от най-добрите четки за бръснене в света!

С цел улесняване на ежедневното бръснене и предоставянето на сигурна защита, на сайта ни ще намерите четки за бръснене за всеки вид кожа – от нормална и комбинирана, до чувствителна и раздразнена.

Много от нашите дизайни на четки се предлагат в различни размери на възела, за да ви дадат възможност да намерите четка, която е специално създадена за вашите ръце и лице, за да ви помогне да организирате перфектното си бръснене.

grizha-za-brada-chetki

220.00 лв.245.00 лв.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
150.00 лв.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
77.00 лв.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
65.00 лв.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
35.00 лв.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Ние разполагаме с богат асортимент от четки с естествен косъм, подходящи за индивидуалните предпочитания на клиентите ни, като основните видове са:

  • Четки за бръснене с естествен косъм от глиган
  • Четки за бръснене с естествен косъм Gray Badger
  • Четки за бръснене с естествен косъм Fine Badger
  • Четки за бръснене с естествен косъм Super Badger
  • Четки за бръснене с естествен косъм Silver Badger

Защо да използваме четки за бръснене от естествен косъм?

Еластичността на косъмчета на четките за бръснене гарантира прецизно разнасяне на използвания продукт и намалява на кожните раздразнения, често причинители на други по-сериозни и дълготрайни дерматологични проблеми - суха кожа, сърбеж, атопичен дерматит и т.н. Фините, естествени косъмчета повдигат космите на брадата, масажират кожата и подпомагат нежната ексфолиация на лицето, като премахват натрупаното замърсяване, без намесата на допълнителни продукти.

Комфорт и защита при всяко бръснене 

Четките от естествени животински косми са осезаемо по-меки от тези изработени от синтетични материали. Този тип косми най-нежно масажира кожата, почиства порите и разнася пяната, без прекомерно мокрене на лицето, благодарение на изключителната абсорбция на естествените косъмчетата. По този начин се предотвратяват сериозни кожни раздразнения, обърнати косми, подкожен растеж и акне.

Висококачествена изработка 

Дръжките на четките за бръснене са удобни за хващане, лесни за маневриране и стабилни при разнасяне на продукта. Четките за бръснене от естествен косъм, предлагани от Bio Life Cosmetics, са изработени от различни материали - дърво и/или хромиран метал. Възлите на четките за бръснене са стегнати, с цел да се елиминира скубането на отделни косъмчета и за да се позволи по-лесно, плавно и ефикасно разнасянето на пяната.

Дългосрочна инвестиция, която си заслужава 

С внимателна поддръжка, веднъж закупена, четката за бръснене от естествен косъм може да се използва с години. Материалите, от които се произвеждат четките, са първокласни и устойчиви във времето. Естествените косми не задържат излишна вода, не се отделят от основата и не губят първоначалната си плътност, което от своя страна гарантира гладко и меко разнасяне на пяна години наред.