Ръчно произведени и специално подбрани, четките за бръснене Mondial1908, които предлагаме са с естествен косъм и ръчно произведени. В продължение на 115години компанията Mondial1908 произвежда едни от най-добрите четки за бръснене в света!

С цел улесняване на ежедневното бръснене и предоставянето на сигурна защита, на сайта ни ще намерите четки за бръснене за всеки вид кожа – от нормална и комбинирана, до чувствителна и раздразнена.

Много от нашите дизайни на четки се предлагат в различни размери на възела, за да ви дадат възможност да намерите четка, която е специално създадена за вашите ръце и лице, за да ви помогне да организирате перфектното си бръснене.

grizha-za-brada-chetki


Ние разполагаме с богат асортимент от четки с естествен косъм, подходящи за индивидуалните предпочитания на клиентите ни, като основните видове са:

  • Четки за бръснене с естествен косъм от глиган
  • Четки за бръснене с естествен косъм Gray Badger
  • Четки за бръснене с естествен косъм Fine Badger
  • Четки за бръснене с естествен косъм Super Badger
  • Четки за бръснене с естествен косъм Silver Badger

Защо да използваме четки за бръснене от естествен косъм?

Еластичността на косъмчета на четките за бръснене гарантира прецизно разнасяне на използвания продукт и намалява на кожните раздразнения, често причинители на други по-сериозни и дълготрайни дерматологични проблеми - суха кожа, сърбеж, атопичен дерматит и т.н. Фините, естествени косъмчета повдигат космите на брадата, масажират кожата и подпомагат нежната ексфолиация на лицето, като премахват натрупаното замърсяване, без намесата на допълнителни продукти.

Комфорт и защита при всяко бръснене 

Четките от естествени животински косми са осезаемо по-меки от тези изработени от синтетични материали. Този тип косми най-нежно масажира кожата, почиства порите и разнася пяната, без прекомерно мокрене на лицето, благодарение на изключителната абсорбция на естествените косъмчетата. По този начин се предотвратяват сериозни кожни раздразнения, обърнати косми, подкожен растеж и акне.

Висококачествена изработка 

Дръжките на четките за бръснене са удобни за хващане, лесни за маневриране и стабилни при разнасяне на продукта. Четките за бръснене от естествен косъм, предлагани от Bio Life Cosmetics, са изработени от различни материали - дърво и/или хромиран метал. Възлите на четките за бръснене са стегнати, с цел да се елиминира скубането на отделни косъмчета и за да се позволи по-лесно, плавно и ефикасно разнасянето на пяната.

Дългосрочна инвестиция, която си заслужава 

С внимателна поддръжка, веднъж закупена, четката за бръснене от естествен косъм може да се използва с години. Материалите, от които се произвеждат четките, са първокласни и устойчиви във времето. Естествените косми не задържат излишна вода, не се отделят от основата и не губят първоначалната си плътност, което от своя страна гарантира гладко и меко разнасяне на пяна години наред.