Комплект грижа за брадата #Barba Italiana

58.00 лв.

  • Без ГМО
  • Без силикони
  • Без парабени
  • Без парафин
  • Без натриев лауреат сулфат (SLS)
  • Без натриев лаурил етер сулфат (SLES)
☏ Обади се сега
Комплект за поддръжка на брада Barba Italiana
Комплект грижа за брадата #Barba Italiana

58.00 лв.