Висококачествена козметика за брада

Показване на 7 резултата

Добре поддържаната брада е предизвикателство, с което мъжката част от населението на света предпочита да не се захваща. Ако ти си от тези 55%, които ценят брадата си, Bio Life Cosmetics има идеалните продукти за здрава, оформена и красива брада, във всеки един етап на нейния растеж.

Разпродажба!

Висококачествена козметика за брада

Олио за преди бръснене „Antica Barberia“

25.00 лв.
Разпродажба!

Висококачествена козметика за брада

Тоник за брада „Antica Barberia“

27.00 лв.

Висококачествена козметика за брада

Течен сапун за брада „Antica Barberia“

32.00 лв.

Висококачествена козметика за брада

#BarbaItaliana Шампоан за брада Raffaello

30.00 лв.

Висококачествена козметика за брада

Масло за брада с аромат на Сандалово дърво

18.00 лв.

Висококачествена козметика за брада

Масло за брада с канабис

18.00 лв.

Продуктите, които стимулират растежа на брадата, са безопасни за ежедневно ползване, с подробна информация за натуралния им състав. Те могат да бъдат комбинирани с продуктите за бръснене, за да може кожата да е в най-тонизираното си и чисто състояние, щом растежът започне. Грижите за вече порасналата брада също не са малко, но естествените продукти на Bio Life Cosmetics са винаги правилният избор.

Защо да използваме козметиката за брада от Bio Life Cosmetics?

Независимо от твоя избор - да поддържаш добре оформена брада или да я бръснеш, за по-чист и неангажиращ вид - чистата и натурална козметика е това, от което всеки се нуждае. Избраната от теб козметика е ключът, който осигурява здрав, безпроблемен външен вид. 


Козметиката на Bio Life Cosmetics е съобразена не само с твоя начин на живот, макар той да е ключов в подбора на продукти, но и със страничните фактори, които многократно биват пренебрегвани от мъжете. Част от тези фактори са влиянието на климата и температурата в конкретния сезон, както и съчетаването на съставките, за да могат да бъдат максимално ефективни и да работят заедно във възможно най-правилната комбинация. 


Многообразие от продукти

В портфолиото на Bio Life Cosmetics ще откриеш точния продукт, отговарящ на твоите предпочитания и нужди. От продукти за бръснене с различна консистенция - твърди кремове, гелове и пяна - до продукти за оформяне и поддръжка на брада с всякаква дължина. 

Във всеки един момент и във всеки един избор, Bio Life Cosmetics може да застане до теб, с различни по вид продукти, но с еднакво и безкомпромисно качество.

Чисти и безвредни съставки

Дерматологичното здраве винаги е приоритет за козметиката на Bio Life Cosmetics.

Често срещаните съставки като хиалуронова киселина, етерично масло от кокос, екстракт от цитруси и сандалово дърво, са 100% натурални и естествено извлечени. Всяка съставка e прецизно подбрана за конкретния продукт и неговото основно предназначение.

Козметиката за ежедневно бръснене хидратира допълнително и тонизира кожата. От своя страна, продуктите за оформяне на брада не утежняват, предпазват от прах и замърсяване и осигуряват приятен аромат за дълго време, без да съдържат излишни оцветители и химикали.

Бързи резултати

Цялостното мъжко здраве и поддържаният външен вид не изискват компромис с вкуса на всеки мъж. Луксозните продукти на Bio Life Cosmetics носят сигурност, увереност и удовлетвореност от направения избор. Ефектът на продуктите за брада е бързо забележим - хиалуронова киселина в продуктите за след бръснене изравняват тена и озаряват кожата, продуктите за бръснене са с точната консистенция, за да може обезкосмяването да е безупречно, а кожата защитена и здрава. Точно такава, от каквото се нуждае мъжът.