Идеално бельо според фигурата

За да подчертаеш тялото си, да изглеждаш ослепително и да се чувстваш добре в кожата и дрехите, които носиш, преди всичко, трябва да знаеш кое е правилното бельо за теб. Всички жени имат различна форма на тялото и е много важно да знаем, че и бельото, което трябва да носим е различно. Искате да облечете красива рокля без повод? Ще ви кажем кое е най-правилното бельо за вашата фигура, така че да скриете недостатъците си и да подчертаете даденостите си.

shutterstock_296606678

Жената пясъчен часовник

Обикновено повечето жени имат този тип фигура и тя е една от най-хармоничните. В този ред на мисли повечето типове бельо са подходящи. Корсетът е идеалния начин за подчертаване на прелестите на жените с този тип фигура. Всичко останало е позволено, така че, наслаждавайте се на това, което имате!

Жената с ябълкова фигура

Това са жените с дълги крака, но с проблеми в коремната област. За този тип фигура е добре да избирате бельо, което е по-широко в коремната област. Така идеално ще подчертавате дупето и бюста си.

Жената с момичешка фигура

Тези жени, обикновено са по-стройни и слаби. Тъй като не трябва да се притесняват от корема си, е хубаво да носят бельо, което да го показва. Боксерките подчертават атлетичното дупе, а подплънките на сутиена ще ви карат да изглеждате по-женствена.

Жените с голям бюст

Жените с голям бюст могат да го подчертаят с корсет и е хубаво да знаете, че е важно презрамките ви да бъдат плътни или да имате такава около врата, която да го поддържа.

Жените с голямо дупе

Прашките не са от най-добрите решения за някои жени с големи дупета, тъй като не поддържат добре дупето, което създава усещане за подскачаща плът, докато сте с рокля или пола. Добре е да се направи комбинация от бельо и стягащо бельо, което ще подчертае извивките ви. Другият вариант е чорапогащник с вградени елементи за оформяне на тялото.

 

Красотата на жената не се крие нито във външния вид, нито в килограмите, но част от нея се крие в самочувствието, а какво по-добро от това да носиш бельо, което едновременно те кара да се чувстваш добре и секси.

Докато избираш бельото си, може да помислиш и как да се погрижиш за дупето и гърдите си – едни от най-важните женски оръжия. Упражненията (да се смени линка) за стягане на дупето със сигурност няма да са излишни за някои от гореизброените типове женски тела. Можеш да подсилиш ефекта от тренировките с продуктите от повдигащата серия с активни съставки Push Up. За повдигане на гърдите полезен ще ти е скулптуриращия гел  Push up, който дълбоко преструктурира кожата на гърдите, като стимулира клетъчния метаболизъм, насърчава синтеза на колаген и увеличава разпространението на фибробласти. За дупето може да спреш на PUSH UP – освен, че работи върху повдигането и стягането на задните части, също така премахва целулита и мастната тъкан. С упражнения, здравословна диета и грижа за кожата няма да ти се налага да търсиш най-подходящото бельо, защото всичко ще ти стои добре!