Каква е причината в хранителната добавка за отслабване Липофедрин да се съдържа билката сладък корен

Липофедрин е иновационен продукт, представляващ хранителна добавка за отслабване. Той не е лекарство, няма никакви странични ефекти и е изцяло природен продукт. За да го закупите не се нуждаете дори от рецепта.
Използва се за регулиране на теглото и то без необходимост от спазване на диета или активно физическо натоварване. Просто вземате по няколко хапчета на ден (според инструкциите за употреба, естествено) и отслабвате. Звучи направо невероятно, но именно това показват изследванията.

Каква е тайната на тази хранителна добавка за отслабване

В какво с крие тайната на Липофедрин, бихте се запитали. Ако прочетете упътването му ще видите, че двете му активни съставки са главаноид и биаминои. Доста засукано звучи. И наистина си е сложно за обяснение. Ще кажем само, че тези засукани по име съставки са от съвсем ново поколение и наистина дават невероятни резултати.
Но Липофедрин съдържа и полифеноли от познатата ни билка сладък корен. Тя може да се срещне и като сладник, женско биле, сладица, сладка папура и др. И тъй като тя е нещо, с което дори и да не сте напълно запознати, то поне сте чували за нея, ще се спрем именно на нея.

Билката сладък корен е разпространена почти из цяла Европа. Масово се среща в Южна Европа и в Близкия Изток, а на територията на България предимно в северните райони. Представлява тревисто растение със сравнително дълги листа и нежни лилави цветове. Но се отглежда не заради прекрасния си вид, а заради целебните свойства на корените му. Те имат благотворно действие при бронхит, астма, възпаление на стомашната лигавица, язва, гастрит и още много други.
Според последните проучвания обаче билката сладък корен има и още едно много ценно качество. Ако я приемате редовно, ще можете без много усилия да регулирате теглото си. Но в никакъв случай не на своя глава. Именно за тази цел са хранителните добавки за отслабване. В тях специалистите са добавили точно толкова извлек от сладкия корен, колкото е необходимо. И наред с другите растителни компоненти, които се съдържат в него, Липофедрин се нарежда сред най-добрите хранителни добавки за отслабване.