Как да отслабна бързо за морето?

metre

Как да отслабна бързо за морето и въобще възможно ли е това ?

Всеки човек който има проблем с теглото си иска да отслабне и то възможно най-бързо. В този случай правилният план е важен защото от него зависи както бързото отслабване, така и здравословния ефект от отслабването. При бързото отслабване, рисковете свързани със здравето се дължат на прилагането някои драстични диети, които водят до дефицит на някои хранителни съставки в организма.

Дефицитът на витамини и микроелементи  (желязо, калций, магнезий) може да предизвика:

 • Хормонален дисбаланс;
 • Умора и анемия;
 • Нарушено функциониране на някои органи;
 • Чупливост на косата и косопад.

Как да отслабна бързо? Преди обаче да отслабнем бързо трябва да разберем защо сме допуснали натрупването на килограмите, които са ни в повече.
Най-често причините за затлъстяването, този бич на съвремието са:

 • Застоялият начин на живот;
 • Масовата употреба на висококалорични храни;
 • Замърсената околна среда;
 • Стрес

Как да отслабна бързо при тези ежедневно стимулиращи затлъстяването фактори на съвременната цивилизация?

Професионалните задължения ни принуждават да прекарваме по-голямата част от времето си в стресовата среда на града. Това, което изцяло зависи от нас е физическата активност и начина ни на хранене.

STARTER

Френската програма „804 Стартер” подпомага бързото отслабване, без спазването на специална диета.
„804” е проста и ефективна формула, която бързо стопява килограмите, елиминира токсините, улеснява храносмилането и придвижването на храната без стрес и умора, съпътстващи традиционните диетични програми.
Отслабването по тази програма настъпва бързо – за 8 дни, с 0 умора и 4 килограми по-малко. Точно тези клинично доказани резултати са дали името на френската хранителна добавка за отслабване и изчистване на организма „804 Starter“ (Осем Нула Четири Стартер).
Формулата наистина действа и защитава името си, сочат резултатите клинично доказани във Франция. Изследване, проведено в течение на 8 дни с участие на 21 доброволци показва 100% отслабващ ефект.

shutterstock_10298182

804 Стартер“ не е лекарствено средство, а хранителна добавка съдържаща растения, с доказани през вековете отслабващи и дрениращи действия:

 • На основата на традиционнната зелева супа френските специалисти разработват супата „804”. Супата съдържа грижливо подбрани зеленчуци, които стимулират прочистването на организма (лук, зелено зеле, домат, целина, червена чушка). Тя е разтворима и може да се консумира в неограничено количество по време на програмата. Засища и освобождава организма от всичко, което го претоварва.
 • Разтворимата напитка „804“ регулира чревния тракт и ускорява изхвърлянето на токсините от организма. Тя е съставена от растителни екстракти от овесени трици, зелен чай, червена боровинка, лимон, репей, ананас, цветя на Бах: червен кантарион, орех и лиственица, есенциални масла от розмарин и хвойна. Съдържа веществото L-Carnitine, което в съчетание с витамините B1, B6, B12 стимулира изгарянето на мазнините.
 • Таблетките „804” Ден и Нощ с растителни екстракти от гуарана, мате, коча билка, липа, върбинка, зелен чай, какао, копър и витамини не само имат отслабващи свойства, но също така стимулират жизнеността през деня и спомагат човек добре да си отпочине през нощта.

Отслабването с програмата „804 Стартер – супа, таблетки от растителни екстракти и напитка не е свързано с диети, а напротив – с разнообразна и балансирана храна и здравословен начин на живот.
Френските специалисти от „Троа Шен“ са се погрижили и трите продукта в пакета „804 Стартер” да действат в една посока – вталяване на фигурата.

Поръчай онлайн

Градовете, в които ще намерите  804 Стартер