как да отслабна в бедрата

Как да отслабна в бедрата?

Може да имате щастието да не сте от онези жени, на които всяка хапка буквално се лепи по тялото. Наистина сте щастливка! Но при много други представителки на женския пол, ситуацията е доста по-различна. Ясно се открояват техните закръглени форми и наедрели бедра. Едната хапка буквално се превръща в техен враг. Преди хранене се вади калкулатора и се изчислява всяка калория. Особено ако си блъскат главата над въпроса Как да отслабна в бедрата? Склонни за да разделят ягодката или черешката на 2, само защото ще приемат с 1 калория повече. Все пак имат заветната цел да отслабнат в бедрата.

Тук ще се опитаме да сме от полза на всички онези представителки на женския пол, които се питат Как да отслабна в бедрата?

Няма какво да се лъжем, че отслабването в бедрата е лесна задача. Задължително е спазването на диета. И то не каква да е. Защото някои диети са само за сваляне на килограми. Вие трябва да изберете такава диета, която цели намаляване на обиколката на бедрата. И да не е прекалено драстична, защото ще Ви се наложи да я спазвате поне около месец. Казахме, че няма да се лъжем.
Освен подходяща диета, е необходима и физическа активност. Каране на колело, плуване, тичане, скачане на въже. И най-вече аеробни упражнения. Дори на въпроса Как да отслабна в бедрата? повечето специалисти отговарят, че именно аеробните упражнения са най-подходящи.

Но да не спираме дотук. Особено ако гоните бързи резултати. Всеки ден мажете проблемните участъци с антицелулитен крем. Освен че редуцира целулита, той спомага и за намаляване обиколката на бедрата. Нанася се с масажиращи движения, винаги отдолу нагоре. От коляното към ханша. В домашни условия можете за тази цел да използвате и най-обикновена точилка. Или да си закупите от онези дървени масажори.
Последно допълнение към темата Как да отслабна в бедрата. Снабдете се с някоя хранителна добавка, която регулира теглото. Ако е качествена, тя ще помогне и за по-бързото намаляване обиколката на бедрата. Единственият ни съвет е да избирате изцяло натурални продукти, които не крият никакви рискове за здравето Ви.