Как да отслабна в краката?

За съжаление Майката природа не е надарила всички ни с дълги и добре оформени крака. Които елегантно да се полюшват докато крачим с гордо изправена глава напред. Възможно е да е била щедра и да ни е дарила с перфектна коса, искряща и запленяваща усмивка или пък със стегнат бюст. Но поглеждайки се надолу, да виждаме единствено едрите си и непривлекателни долни крайници. Вероятно и с целулит. Затова въпросът, който започваме да си задаваме, е Как да отслабна в краката?

Какви са вариантите?

Варианти доста, някои по-ефективни, други не чак толкова. На първо място е добре да обърнете внимание с какво и кога се храните. Има определени храни, които способстват развитието на целулит и надебеляването в областта на краката. Това са предимно прекалено мазните меса и риби и всичко сладко. Ако си задавате въпроса Как да отслабна в краката, трябва да се ориентирате към приема на нискомаслените продукти и свежите сезонни плодове и зеленчуци. Но не да се тъпчете безразборно с тях. Хапвайте ги на малки порции, така че тялото да има достатъчно време да ги обработи, преди да е дошло време за следващото хранене. И никога не вечеряйте поне 2 часа преди да сте си легнали.

Хранителна добавка за ефективно осталбване

Друго важно правило по отношение отслабването на краката е да правите правилните упражнения. Тук трябва да сте доста предпазливи. Има такива упражнения, които целят трупане на мускулна маса и такива, които са предназначени само за отслабване. Добре е също така, практикувайки правилните упражнения за отслабване на краката, да използвате термо клин. Ако не разполагате с такъв, просто увийте проблемните зони с фолио.

Така. Диетата и упражненията са един изключително добър старт за Вас и краката Ви.
Но тъй като резултатите няма да са видими след 1 или 2 седмици, над Вас ще продължава да тегне въпроса Как да отслабна в краката? И тук за Ваше удобство на помощ идват мазилата и хранителните добавки за отслабване. Тези, които са за отслабване в бедрата. Не ги бъркайте с онези, които целят извайване на талията например. И избирайте само качествените продукти, направени на базата на натурални съставки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *