fbpx
Saframyl

Как Сафрамил оправдава цената си

Какво точно е Сафрамил?

Ако сте от онези над 1 милион българи, които страдат от депресия, няма как да не сте чували за иновационния продукт Сафрамил. Той се бори ефективно срещу депресията като снема напрежението и стреса и се грижи дори за стабилизиране на съня. И най-хубавото е, че е направен изцяло от натурални съставки. Което означава, че ако бъде приеман според указанията на опаковката му, той няма да има никакви странични реакции върху организма Ви. Вземате по едно хапче на ден, започвате да виждате света през „розовите очила“, казвате сбогом на депресията и отново се наслаждавате на живота.

Нещото, което може да Ви смути обаче, е цената на Сафрамил. Защото ще видите, че в търговската мрежа се предлагат и други антидепресанти, но струват много по-малко. Ето защо тук ще Ви покажем как и по какъв начин този иновационен продукт оправдава цената си.
На първо място трябва да се каже, че Сафрамил е първият и единствен по рода си природен продукт, който служи срещу депресия. Той е направен изцяло от естествени съставки. Не съдържа химии, които водят до пристрастяване към продуктите срещу депресия или пък имат безброй странични ефекти. Дело е на дългогодишния труд на специалистите от френската лаборатория „3 Chênes“ и резултатите са му доказани. Така че закупувайки Сафрамил, Вие ще се сдобиете с изключително качествен продукт.
Но не само дългогодишния труд на споменатите лаборанти оправдават цената на този антидепресант. Неговата основна съставка са шафрановите близалца.

Вероятно сте чували, че шафранът е най-скъпата подправка в света. А знаете ли, че за да добиете 1 кг сух шафран са Ви необходими около 150 000 цвята? Или пък че подобно количества шафран би се отглеждало на площ по-голяма от 2 футболни игрища? И още нещо. Цената на шафрана. За Европа тя е около 1 600 евро на килограм, но ако шафранът е изключително качествен, неговата цена може да достигне до 8 000- 9 000 евро за килограм. Впечатляващо, нали?
И вероятно вече можете да си обясните защо Сафрамил е по-скъп от стандартните средства за депресия. Но той пък от своя страна наистина оправдава цената си.