Лесна ли е поддръжката на перфектна визия с пепелно руса боя за коса?

пепелно руса боя за косаВероятно се сещате какво се подразбира под пепелно руса боя за коса. И също така вероятно се сещате за безброй известни певици или артистки с перфектно изрусени коси.
Но когато говорим за русо и за боя за коса, няма как да не се сетим и за всички блондинки и свързаните с тях вицове. Като онзи, в който се разказва за две блондинки, които закъсали с колата си насред пустинята. Едната решила да вземе от колата водата и храната, а на другата заръчала да вземе това, което сметне за най-необходимо. Тръгнали из пустинята да търсят спасение. Онази, която носела храната и водата обаче, забелязала, че другата блондинка е помъкнала вратата от колата. Попитала я Ти защо реши да вземеш точно вратата от колата?, а другата отвърнала Ами да можем да отворим прозореца, ако стане прекалено топло…
Мда, това беше леко отклонение от темата за популярната пепелно руса боя за коса. Която неизменно се свързва с блондинките. Но да не забравяме, че има вече вицове и за брюнетки, и за чернокоси, и за червенокоси дами. Няма спасение.

Да се върнем на въпроса дали е лесна поддръжката на перфектна визия с пепелно руса боя за коса.

Този специфичен цвят, напомнящ за бляскавото минало на много холивудски звезди, винаги е бил на мода. Без никакви намеци, че славата му ще отслабне и в бъдеще. Просто е атрактивен. Както и жените, които са му се отдали.

За съжаление, ако сте с по-тъмна коса, би Ви било доста трудно да поддържате косата си с пепелно руса боя за коса. На всеки 2 или 3 седмици ще Ви се налага посещение при фризьор, ако искате да изглеждате перфектно.
Щастливки са само онези, които имат руса коса по рождение и при които разликата между корени и краища на косата няма да личи толкова. Ако все пак настоявате на пепелното русо, непременно избирайте щадящи косата бои за коса. Без амоняк, парабени и всякакви други ненужни химии, които увреждат косъма.
Така че, категорично НЕ относно лесната поддръжка на пепелно руса коса. Но пък поддържането на красотата изисква и жертви, нали така?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *