Жена, която си разтваря косата, боядисана с пепелно руса боя

Лесна ли е поддръжката на перфектна визия с пепелно руса боя за коса?

Вероятно се сещате какво се подразбира под пепелно руса боя за коса. И също така вероятно се сещате за безброй известни певици или артистки с перфектно изрусени коси.
Но когато говорим за русо и за боя за коса, няма как да не се сетим и за всички блондинки и свързаните с тях вицове. Като онзи, в който се разказва за две блондинки, които закъсали с колата си насред пустинята. Едната решила да вземе от колата водата и храната, а на другата заръчала да вземе това, което сметне за най-необходимо. Тръгнали из пустинята да търсят спасение.Онази, която носела храната и водата обаче, забелязала, че другата блондинка е помъкнала вратата от колата. Попитала я Ти защо реши да вземеш точно вратата от колата?, а другата отвърнала Ами да можем да отворим прозореца, ако стане прекалено топло…
Мда, това беше леко отклонение от темата за популярната пепелно руса боя за коса. Която неизменно се свързва с блондинките. Но да не забравяме, че има вече вицове и за брюнетки, и за чернокоси, и за червенокоси дами. Няма спасение.

Да се върнем на въпроса дали е лесна поддръжката на перфектна визия с пепелно руса боя за коса.

Този специфичен цвят, напомнящ за бляскавото минало на много холивудски звезди, винаги е бил на мода. Без никакви намеци, че славата му ще отслабне и в бъдеще. Просто е атрактивен. Както и жените, които са му се отдали.

За съжаление, ако сте с по-тъмна коса, би Ви било доста трудно да поддържате косата си с пепелно руса боя за коса. На всеки 2 или 3 седмици ще Ви се налага посещение при фризьор, ако искате да изглеждате перфектно.
Щастливки са само онези, които имат руса коса по рождение и при които разликата между корени и краища на косата няма да личи толкова. Ако все пак настоявате на пепелното русо, непременно избирайте щадящи косата бои или безамонячна боя за коса. Съставът трябва да бъде без амоняк, парабени и всякакви други ненужни химии, които увреждат косъма.
Така че, категорично НЕ относно лесната поддръжка на пепелно руса коса. Но пък поддържането на красотата изисква и жертви, нали така?