Лични предпазни средства

Показване на 1–12 от 18 резултата

Предлаганите от нас лични предпазни средства (ЛПС) предпазват потребителя от инфекция. Правилното им използване спира разпространението на COVID-19. Ние имаме маски за лице, дезинфектанти и ръкавици, които ви предпазват от вируси и бактерии при контакт с повърхности и хора.

Със засиленото разпространение на Корона вирус употребат на тези продукти за защита става все по-наложителна. Оценката на риска показва, че личните предпазни средства на работното място ограничават предаването, а от там и вероятността да се заразите не само с COVID-19, но и от сезонния грип и бактерии. ЛПС са ви необходими когато ежедневно контактувате с много хора.


Лични предпазни средства от BioLifeCosmetics

Както вече казахме, да се предпазвате е ваш, персонален ангажимент и отговорност към останалите. За това ние ви предоставяме пълен списък от лични предпазни средства, които са с доказано качество в борбата срещу болестотворни вируси и бактерии. BioLifeCosmetics предлага следните лични предпазни средства, които ви защитават от инфекциозни заболявания:

Антибактериален гел

Искате да си измиете ръцете, но няма чешма наблизо. Няма проблем. Няма по-ефективен начин за лична хигиена, когато сте в движение, отколкото използването на антибактериален гел за ръце. Със своята консистенция, гелът бързо и лесно дезинфекцира ръцете ви и има бързосъхнеща формула. Той оставя кожата ви чист, като същевременно убива 99,9% микроби и бактерии. Нашите дезинфектанти за ръце са удобни за употреба, защото имат компактни размери. Те се побират в джоба на палтото ви, дамската ви чанта, колата или на бюрото ви, така че може да ги използва навсякъде. Антибактериалните гелове са удачни за употреба на работното място, у дома, когато сте на път. Разгледайте нашите предложения и направете своя избор.

Шлем за лице

Шлемовете за лице са често срещана гледка в лекарските кабинети и болниците. И тъй като пандемията се проточва, те стават все по-разпространени и сред обществеността. Едно от предимствата да ползвате шлем за лице като лично предпазно средство е, че те защитават цялото лице. Той предпазва очите, носа и устата, които могат да бъдат вход за коронавируса и други микроби в тялото. Пластмасовият визьор, който започва от челото и се простира под брадичката, предотвратява достигането на капчици при издишване, за които се смята, че пренасят вируса, до тези области на потенциална инфекция. Употребата на шлем за лице също така намалява вероятността вие да предадете виуса на околните.

Предпазна маска

Докато изследователите продължават да научават повече за коронавируса, който причинява COVID-19, изключително важно е да се използват лични предпазни средства. Носенето на предпазна маска за лице е едно от най-ефективните средства за предотвратяване на разпространението на вируса. Други важни мерки са спазването на физическо дистанциране и честа дезинфекция на ръцете с антибактериален гел, който съдържа поне 60% алкохол. Според мерките за безопасност, ако сте на обществено място, където ще срещнете други хора, трябва да носите предпазна маска. Например, когато сте в офис, магазин, ресторант или училище или когато сте в градския транспорт. В BioLifeCosmetics предлагаме само висококачествени лични предпазни средства, които предотврати разпространението на коронавирус.

Лични предпазни средства на изгодна цена

Купете основните лични предпазни средства от BioLifeCosmetics които значително намаляват риска за заразяване и предаване на вируси и бактерии чрез допир и въздушно-капков път.