fbpx

Начини за отслабване

В една от предишните ни статии – “Основи на отслабването”, разгледахме кои са ключовите елементи в процеса на сваляне на излишните килограми. Но има безброй видове физическа активност или комбинации от храни. “Коя тренировка е най-подходяща за мен?”, “Кои храни е най-добре да се комбинирам?”, “Как да отслабна?” В тази статия ще намерите отговор на най-често задаваните въпроси, свързани с тази тема. Нека разгледаме начините за отслабване спрямо храната, която консумираме. Условно ще разделим вариантите за решаване на този проблем на две – чрез диета и чрез хранителен режим.

бързо и лесно отслабване

Чрез диета

Прилагането на диета е често срещано явление при желаещите да отслабнат. Обещанията, които повечето диети предлагат, звучат наистина страхотно и гарантираното сваляне на килограми в действителност се случва. Безспорен факт е, че много от хората, преминали през този процес, свалят част от своето тегло. Но тези резултати не са нито високи, нито дълготрайни и като цяло са породени от намалената консумация на храна. Разбира се, има ситуации, в които хората желаят именно този ефект – загуба на килограми за кратко време.

 

Всички диети, дори и неефективните, имат и своите предимства. За човек, който не е свикнал на физическа активност например, това може да се окаже първата стъпка към здравословния начин на живот. Предимството на повечето диети е, че изключват вредните храни и ги заместват с плодове, зеленчуци или месо. Дори и свалените по време на процеса килограми да се върнат, хранителният навик да се избягват определени храни може да се запази.

Чрез хранителен режим

Балансираният хранителен режим е по-подходящ при хора, които целят по-дълготрайни и качествени резултати в борбата с отслабването. Макар и съставянето му да не е лека задача, неговото спазване е от изключително значение, тъй като осигурява на организма всички необходими вещества, за да функционира правилно.  Поради естествения механизъм на тялото да премахва излишните и токсичните вещества, тонизираният и безпроблемно функциониращ организъм води до по-бавно, но по-дълготрайно сваляне на килограми спрямо диетите.

804 Старт програма

Един от негативните ефекти на диетите е падането на тонуса на организма и бързата умора. От друга страна, както вече споменахме, хранителният режим не е лесен за съставяне. Затова нашето предложение е 804 Старт програма. Френски продукт, състоящ се от хранителна добавка и лесно разбираема информация за храните, които трябва да се консумират по време на приема му.