Намаляване на апетита за здравословно отслабване

Желаете ли да имате стройна фигура и да премахнете натрупаните килограми? Предлагаме ви да насочите усилията си не към нетрадиционни и бързи техники за сваляне, а поетапно и редуцирано с една изпитана методика: потискане на апетита. Това съвсем просто решение ще ви донесе наистина трайни резултати в дългосрочен план. Обикновено прекаляването с храната се дължи на нервност и напрежение. Хранителната добавка Сатиете действа успокояващо, намалява усещането за глад и по естествен път килограмите се стопяват.

shutterstock_109551656

Натуралният продукт е създаден изцяло от органични съставки и поради тази причина няма странични ефекти. Основната съставка в Сатиете е екстракт от  близалцето на шафрановия минзухар. Съвсем скоро австралийски учени установиха, че шафранът има силно действие в мисията “намаляване на апетита”. Това откритие не е от днешни времена. Още от древна Финикия и Персия, лечителите са предписвали приема му като надежден лек срещу меланхолия и за отслабване.

Що се отнася до здравословното смъкване на килограми, друго голямо предимство на шафрана е чувството за ситост. Провеждането на диета с ограничен прием на храна ще бъде по-лесно заради притъпяването на глада. Така рискът от провал ще бъде сведен до минимум. Спазването на здравословен хранителен режим, който е комбиниран с подходящата серия упражнения, неизменно ще даде резултатност.

Освен за фигурата ни шафранът се грижи и за доброто ни настроение. Той способства за концентрацията на серотонин в организма – хормона на щастието. Така не само ще топите килограми по здравословен начин, но и ще изпитате удовлетворение и ще повишите самочувствието си. Подправката притежава много полезни качества за човешкото тяло и намаляването на апетита е едно от тях.