Натурални хранителни добавки

Показване на 1–12 от 30 резултата

Натурални хранителни добавки

ЛИПОФЕДРИН за нормално тегло

64.80 лв.

Натурални хранителни добавки

МинсиНов за стройна фигура

39.00 лв.

Натурални хранителни добавки

ПРОГРАМА 804 за нормално тегло

59.00 лв.

Натурални хранителни добавки

804 Зелева супа

25.00 лв.

Натурални хранителни добавки

„Анти вода“ хранителна добавка

26.00 лв.

Натурални хранителни добавки

САФРАМИЛ антидепресант с шафран

32.00 лв.64.00 лв.

Натурална женска козметика за тяло

ПРОМО СЕТ Красив и стегнат бюст

49.80 лв.

Натурални хранителни добавки

Push-up бюст

32.00 лв.

Необходимо е да знаем, че грижата за нашето здраве е свързана с балансиран начин на живот и поведение, ориентирано към постигане на общо благополучие.

Проблемът със свръхтеглото засяга огромен брой хора. Стресът, негативните емоции и преклонението пред външния вид са неизменна част от живота ни – борбата с излишните килограми несъмнено се дължи на желанието ни да наложим един идеален образ в очите на другите и в собствените ни очи.

Поддържането на нормално тегло, оформяне на плосък корем, намаляване на желанието за похапване между основните хранения - всичко това са грижи, които занимават повечето от нас. Мнозина прибягват към помощта на хранителните добавки, които са важни за всекидневието ни с оглед здравния комфорт и общото ни физическо състояние.

Продуктите на Лаборатории Ле Троа Шен (Les 3 CHÊNES®) са разработени да  отговарят на нуждите ни и са насочени към проблеми, които всеки от нас има и се опитва да разреши:

наднормено тегло, непълноценно и натоварващо организма хранене, задържане на вода;

проблеми със стомаха като затруднено отделяне, нарушен баланс на чревната флора, метеоризъм;

хронична умора, периоди на изтощителна дейност, възстановяване на здравословното състояние.

Всички продукти са съставени от растителни екстракти, минерали, витамини и олиго-елементи. Специфичното при тях е техниката на извличане на растителните екстракти и използването им под различни форми – пудри, есенциални масла и др. .

В продължение на повече от 20 години Лаборатории Ле Троа Шен (Les 3 CHÊNES®) разработват, произвеждат и разпространяват хранителни добавки и високо технологични съвременни козметични продукти, всички произведени под строг контрол по цялата производствената верига.

За да осигурят перфектно качество, контролирано съотношение на съставките и за да гарантират реална ефикасност, Лаборатории Ле Троа Шен са придобили и използват в производството си:

Laboratory CEVRAI® - водеща лаборатория за внос на суровини;

Laboratory HERBATECH® - лидер на пазара на двуслойни и трислойни таблетки;

Нова продуктова линия за течни екстракти, завършваща поточната линия за добиване на екстракти от растения.

Изискването за качество и ефикасност и изпреварващите стъпки по отношение на бъдещи регулаторни промени, подкрепени от политиката за справедлива цена, са предимства, които позволяват всички продукти да се предлагат уверено и безопасно на българския пазар.