Dr. Biomaster ДИАФУНГИ при висока кръвна захар и диабет

24.00 лв.

  • Контрол на инсулина при диабетно болни

  • Подобрен имунитет

  • Нормални нива на кръваната захар

+35924830959

10 налични

Dr. Biomaster ДИАФУНГИ при висока кръвна захар и диабет

10 налични