В секцията ще намерите внимателно подбрана селекция от мъжки продукти за коса. В избора си сме заложили на висококачествена мъжка козметика, създадена да се грижи за красивия вид на косата. На разположение имате колекция продукти, предназначени за измиване, подхранване и стилизиране.


За измиване на косата ще намерите шампоани, предназначени за разрешаване на различни проблеми със скалпа като образуване на пърхот, прекомерно омазняване и косопад.

Шампоаните са обогатени със силно концентрирани екстракти от плодове и билки, които се грижат за косата в дълбочина. Продуктите са без силикони, парабени, парафин, натриев лаурил сулфат (SLS) в състава си и не са тествани върху животни. Подходящи са за ежедневна употреба.

Предлагаме и богата гама от фиксиращи мъжки продукти за коса. Избирайте измежду помади, гелове, спрейове и матиращи пасти за коса с революционно фиксиращо действие. Те ще се погрижат косата ви да бъде в съвършена форма и добро здраве.

В категорията ще откриете и комплекти луксозна мъжка козметика, съдържащи всичко необходимо за грижата за вашата коса.

Разгледайте селекцията мъжка козметика за коса от Bio Life Cosmetics и открийте висококачествени продукти с натурални съставки.