Какво по-хубаво от това да получим всичко, от което се нуждаем, на едно място? Bio Life Cosmetics предлага на българския пазар висок клас продукти за мъже, под формата на различни комплекти за бръснене, грижа за брадата и лицето в няколко варианта, така че ти сам да имаш възможността да избереш от какво имаш нужда.

-23%
-23%
-22%
-32%

Козметика за брада

Неизменна част от поддържането на един мъж е грижата за лицето, и по-точно, брадата му. Именно затова продуктите от каталога ни са висококачествени и галещи кожата и косъма, правейки ги по-здрави, гладки и красиви. Знаем, че много от мъжете се притесняват да демонстрират, че се поддържат и грижат за себе си, затова ти гарантираме, че козметиката за брада, която сме ти подготвили, е дискретна и не ухае натрапчиво.

Бръсначи

Ръчно произведените бръсначи, които предлагаме, са фини и здрави, удобни за използване и лесни за измиване, с дизайнерска изработка и визия. Поддържай лицето си меко и приятно на допир с колекцията от бръсначи, селектирани от BioLife Cosmetics. Ножчетата от титаниева сплав Fusion са безкомпромисни, стане ли въпрос за здравина и острота. Те са дълготрайни и подходящи за всякакъв вид брада и окосмение. Поглези лицето си с най-гладкото бръснене, което някога си изпитвал, още днес.

Четки за бръснене

Без значение дали нанасяш крем, пяна или гел за бръснене, четките за брада, които сме ви подготвили, са от естествен косъм, със стилен и изчистен дизайн, комфортни за държане и нанасяне, като също и изключително лесни за измиване.

Комплекти

Ако си решил да си подариш пълния пакет за едно истински луксозно изживяване и да се погрижиш напълно за брадата и лицето си, ние сме се постарали да ти осигурим качествени артикули с внимание към детайла и перфектна съвместимост. Разгледай предложенията ни и дай на лицето си грижата, която заслужава.