Warning: Undefined array key 250 in /home/biolifec/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite-pro/modules/facebook/facebook.php on line 417

Натуралната женска козметика, която ще откриете на сайта на Bio Life Cosmetics, включва серии за грижа за лице, тяло и коса.

Изберете най-подходящите за вашия тип кожа продукти, доверявайки се на натурална козметика с безупречни съставки и деликатна текстура. За ефективна ежедневна рутина заложете на кремове, флуиди, серуми и маски за лице с регенериращи, дълбоко хидратиращи и озаряващи компоненти.

-20%
Original price was: 197.00 лв..Current price is: 157.60 лв..
-25%
Original price was: 49.80 лв..Current price is: 37.35 лв..

За нуждите на кожата на тялото се доверете на измивни и скраб продукти, както и на натурална козметика за стягане и подхранване в дълбочина.

Не пропускайте да се погрижите и за великолепния вид на косата си. Предлагаме спрейове и бои за коса, осигуряващи блестящ цвят, копринена мекота и спокоен скалп.

Допълнете грижата за коса с шампоани и балсами с внимателно подбрани растителни екстракти, запазващи цвета искрящ, а косата здрава и жизнена.

Възползвайте се от силата на природата и постиженията на науката, избирайки натурална женска козметика от продуктовата селекция на Bio Life Cosmetics.