В секцията ще намерите внимателно подбрана селекция от продукти за грижа за коса, създадени да поддържат красивия ви външен вид. На разположение имате колекция от натурални и БИО продукти, предназначени за измиване, подхранване и боядисване на коса.


Предлагаме боя за коса с разнообразна цветова гама и спрей за боядисване на корени на коса, осигуряващи блестящ цвят, копринена мекота и спокоен скалп. Боята за коса осигурява траен и наситен цвят със 100% покритие на белите коси. Скалпът остава защитен, косъмът мек и блестящ, а обемът на косата неповторим.

Допълнете грижата за коса с шампоани, балсам и БИО маска за коса с внимателно подбрани растителни екстракти, запазващи цвета искрящ, а косата здрава и жизнена.

Специално създадените шампоани за боядисани коси нежно измиват и защитават пигментите на косъма. Завършващата грижа с балсам и БИО маска за боядисана коса запазва цвета и блясъка ден след ден.

Разгледайте селекцията козметика за коса за жени от Bio Life Cosmetics и открийте висококачествени продукти с натурални съставки.