Маските от серията за боядисана коса, които Bio Life Cosmetics предлага, предпазват цвета на косата от по-бързото му измиване. Подхранват я в дълбочина, като благодарение на състава от натурален произход придават блясък и обем. Създават усещане за мекота, без допълнително омазняване.


Защо да използваме маска за боядисана коса?

Тайната на красивата, пълна с живот, коса е природата или по-скоро съставките и продуктите, които си набавяме от нея. Маските от серията за боядисана коса на Color&Soin не само предпазват цвета на косата, благодарение на съчетанието от органично слънчогледово семе и органичен лимон, но и я подхранват, без да я омазняват и придават обем. Те регенерират структурата на косъма и ѝ придават жизненост.

Маските за коса, предлагани на българския пазар от BioLife Cosmetics, подпомагат запазването на цвета, като в същото време подхранват косъма. Чрез натуралните си съставки, те регенерират структурата на косъма и му придават сияние и мекота. Обогатени с житни протеини, органично слънчогледово семе и органичен лимон предпазват цвета на косата и я заздравяват.

Протеините в маската заглаждат космения фоликул. След употреба косата става  гладка, еластична, пълна с живот и блясък.

Лимоните са богати на витамин C, който забързва растежа на косъма, но той има и противогъбично действие. Цитрусовият плод стимулира производството на колаген.

Слънчогледовото семе е богато на витамин Е, който е антиоксидант и помага за неутрализирането на свободните радикали, които влияят неблагоприятно, тъй като увреждат косата и скалпа.

Запазване на цвета

Можем да си спестим време, енергия и пари и да използваме средства, които ще запазят цвета на боядисаната коса за по-дълъг период от време, без да нарушават структурата на косъма. Лимонът, който е една от основните съставки в маските, подсилва растежа на косата. Слънчогледовото семе подхранва косъма и предотвратява загубата на коса. 

Обем и блясък

Иновативната формула, обогатена с натурални съставки, придава на косата силен блясък и мекота, без да я утежнява. Придава ѝ нужния обем, за да изглежда гъста и пълна с живот. С използването на маската няма риск от слепване и омазняване на косата.

Здравина на косата и скалпа

Умелото съчетание на натурални съставки заздравява косата, като прониква в косъма в дълбочина. Косата изглежда ефектна и става по-мека, еластична и здрава.