fbpx

Маската за боядисана коса, която Bio Life Cosmetics предлага, предпазват цвета на косата от по-бързото му измиване. Подхранват я в дълбочина, като благодарение на състава от натурален произход придават блясък и обем. Създава усещане за мекота, без допълнително омазняване.


Защо да използваме маска за боядисана коса?

Тайната на красивата, пълна с живот, коса е природата или по-скоро съставките и продуктите, които си набавяме от нея. Маската за боядисана коса на Color&Soin не само предпазват цвета на косата, но благодарение на екстрактите от нар, хибискус, масла от макадамия и ший, както и сок от алое вера, тя придават блясък и възстановява гъвкавостта на косата.

Маската за коса от BioLife Cosmetics, подпомага запазването на цвета, като в същото време подхранва косъма. Чрез 99,2% съставки от естествен произход, които регенерират структурата на косъма и му придава сияние и мекота.

Можем да си спестим време, енергия и пари и да използваме средства, които ще запазят цвета на боядисаната коса за по-дълъг период от време, без да нарушават структурата на косъма. 

Обем и блясък

Иновативната формула, обогатена с натурални съставки, придава на косата силен блясък и мекота, без да я утежнява. Използването на маската предотвратява накъсването и улеснява разплитането. Има лек и деликатен аромат.