fbpx

Les Trois Chênes (3Chenes) разработи изключителна формула, която се грижи за здравето ти! Боята за коса Color&Soin не съдържа амоняк, парабени, силикон и резорцин, за по-щадящо оцветяване.

Боята за коса Color&Soin е богата на чисти микропигменти, които нежно проникват в кутикулите на косъма, за да постигнат интензивен и блестящ резултат.

Формулата е обогатена с протеини от пшеница, соя, овес и царевица, които хидратират и подхранват косата и предпазват скалпа от раздразнение.

Богата цветова гама от 36 нюанса, за да отговори на всички очаквания!

Боята за коса Color&Soin е дерматологично тестван продукт и се предлага изцяло в аптечната мрежа!


Комплексът от растителни протеини подхранва, като същевременно натуралните пигменти оцветяват и правят косата копринено мека.

Професионални резултати:

  • Изключителен, постоянен цвят;
  • Пълно покритие на белите коси;
  • Оптимален комфорт за скалпа;
  • Блясък, мекота и гъвкавост.

Натуралната боя за коса Color&Soin е удачна и за най-чувствителния скалп, благодарение на формулата без амоняк, без парабени, без резорцин и без силикони. Това е дерматологично тестван продукт с доказано качество.

Боя за коса с растителни екстракти и натурални пигменти, подходяща за всякакъв тип коса

Безамонячната боя за коса на био основа Color&Soin съдържа растителни съставки за дълготраен цвят и мощни активни вещества, които поддържат здравето на косъма. Продуктите придават сила, красота и блясък на косъма, от корена до върха.

Притежават разнообразна цветова палитра от 34 нюанса, всеки от тях богат, дълбок и сияен. От абаносово черно до светло, пепеляво русо, от най-естественото до най-интензивното подчертаване - със сигурност ще намериш желания от теб оттенък.

Специално разработеният маслено-протеинов комплекс в боята за коса запазва кератина и естественото омазняване на косъма. 

Боя за коса Color&Soin осигурява максимална защита и подхранване за всякакъв тип коса, като я прави еластична, лъскава и мека.

Натурална боя за коса с дългогодишно присъствие на пазара

Натурална боя за коса Color&Soin е повече от 20 години на пазара. Това е най-продаваната боя за коса в аптеките във Франция. Тя постига перфектно покритие още с първото нанасяне, като същевременно придава блясък на косъма.

Лаборатория Les Trois Chenes (ТРОА ШЕН) е експертът, разработил гамата от трайни бои с растителни екстракти, които се грижат за здравето на твоя скалп. Тя е с дългогодишно присъствие на пазара, разпознаваема на 3 континента - Европа, Азия и Африка.

Безопасна за твоето здраве и кожа

Искаш ли да боядисаш косите си в естествен, нежен и сияен цвят, като в същото време да се погрижиш за здравето на твоя скалп? Безамонячна боя за коса Color&Soin съдържа натурални пигменти, постига траен и блестящ цвят, като покрива на 100% белите коси. Тя е подходяща и за най-чувствителния скалп, благодарение на формулата си без амоняк, без парабени, без резорцин и без силикони.

Това е дерматологично тестван продукт с доказано качество, идеален за жени с чувствителен скалп, с увредени или изтощени коси, поради здравословни и други причини. Също е и перфектното решение за бременни и кърмещи жени.

Съчетава се чудесно с други натурални продукти за коса от същата гама

Цялата серия Color&Soin е съставена от натурални продукти, които чудесно се съчетават помежду си, за да получиш красива, здрава и поддържана коса.

Шампоаните за боядисана коса измиват меко, освежават и удължават трайността на боята, благодарение на специфичната си формула, подходяща за всеки тип коса.

Натурален балсам за коса Color&Soin намалява с до 80% накъсаните краища, придава гладкост, подхранва, защитава и кара косъма да блести, без да го утежнява.

Спрей за боядисване на корени използвайте, когато белите коси започнат да си личат. Той постига равномерно покритие на косъма и маскира прецизно цялата зона.