Повече от 50% от нежния пол и 10% от мъжкото съсловие боядисват косите си. Заедно с предпочитаната марка боя, от голямо значение е изборът на шампоан за боядисана коса. В повечето случаи боите за коса увреждат косъма, освен произведените на растителна основа без амоняк.

Шампоанът за боядисана коса е добре да е на растителна основа и да съдържа минимално химическа намеса, за да щади косата. А за разлика от обикновения шампоан, той трябва да запази възможно най-дълго цвета на косата и да я предпази от избледняване, и отмиване на пигмента.


За да бъдат предотвратени и проблеми на косата и скалпа като сухота, лющене и сърбеж, трябва да бъде избран шампоан на натурална база, преминал клинични тестове и с нежна формула.

BioLife Cosmetics предлага на българския пазар шампоана на френската марка Color&Soin за боядисана коса, с натурален произход и високо качество. 

Шампоанът на Color&Soin е с натурален състав, което гарантира, че нежно почистват кожата на главата, без да предизвикват раздразнения. Разработени са така, че да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент. 

Съдържа 97,6% съставки от естествен произход. Заради умело подбрания състав на растителни екстракти, шампоанът почиства и хидратира косата и скалпа в дълбочина. Регулира себума и защитава скалпа. Придава блясък и гъвкавост на косата.

Защо да използваш шампоан за боядисана коса?

Шампоанът, който предлагаме, съдържа утвърдени натурални съставки, които поддържат косата хидратирана, здрава и защитена. Екстракти от нар, хибискус, захарна тръстика и сок от алое вера.

Нежно почистване без изсушаване, възстановява и укрепва косата. 

Шампоанът за боядисани коси почиства нежно, без да отнема на косата нейния блясък и жизненост. Напротив - натуралните съставки, които се съдържат в него, хидратират и подхранват косата в дълбочина. Има лек и деликатен аромат.