Шампоани

Показване на 3 резултата

Повече от 50% от нежния пол и 10% от мъжкото съсловие боядисват косите си. Заедно с предпочитаната марка боя, от голямо значение е изборът на шампоан за боядисана коса. В повечето случаи боите за коса увреждат косъма, освен произведените на растителна основа без амоняк.

Шампоанът за боядисана коса е добре да е на растителна основа и да съдържа минимално химическа намеса, за да щади косата. А за разлика от обикновения шампоан, той трябва да запази възможно най- дълго цвета на косата и да я предпази от избледняване, и отмиване на пигмента.


За да бъдат предотвратени и проблеми на косата и скалпа като сухота, лющене и сърбеж, трябва да бъде избран шампоан на натурална база, преминал клинични тестове и с нежна формула.

BioLife Cosmetics предлага на българския пазар шампоаните на френската марка Color&Soin за боядисана коса, с натурален произход и високо качество. 

Шампоаните от серията за боядисана коса на Color&Soin, са с натурален състав, което гарантира, че нежно почистват кожата на главата, без да предизвикват раздразнения. Разработени са така, че да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент. 

Предлагат се в два варианта – за светли и тъмни коси. Заради умело подбрания състав на растителни екстракти, подсилват блясъка на кестенявите и подчертават яркостта на русите коси.

Защо да използваш шампоан за боядисана коса?

Шампоаните, които ние предлагаме, съдържат утвърдени натурални съставки, които поддържат косата мека, здрава и лъскава. Естествените екстракти от лайка и орехов цвят подчертават цвета на косата. 

Екстрактът от лайка помага на боядисаните в светли нюанси коси да запазят блясъка и цвета си. Светлият косъм е по-уязвим, тъй като е с по-малко цветен пигмент. Шампоанът от тази марка осигурява защита от външните фактори, които биха му навредили.

Ореховият цвят подсилва блясъка на косите в тъмната гама. Слънчогледът осигурява защита, женшенът дава необходимата здравина на косата, така че да устои на това, на което я подлагаме ежедневно. Репеят прави косата мека, а соевите протеини я подхранват в дълбочина. 

Нежно почистване без изсушаване 

Серията шампоани за боядисани коси почиства нежно, без да отнема на косата нейния блясък и жизненост. Напротив - натуралните съставки, които се съдържат в тях, хидратират и подхранват косата в дълбочина.

Запазване на цвета          

Репеят и лайката стимулират цвета да бъде по-интензивен, като го запазват за по-дълго време, без да са нужни допълнителни химикали, които да отнемат от здравината на косата.

Пълно възстановяване 

Известни са свойствата на женшена и силата, която дава на косата. Възстановява косъма в дълбочина, като подхранва и стимулира растежа му, укрепва фоликулите и подхранва корените. Популярната билка още предотвратява изтъняването и накъсването на косата. Тъй като има високо съдържание на сапонин, който представлява антибактериално съединение, женшенът помага и за изчистването на пърхота от скалпа.

Репеят ускорява растежа на косата поради високото си витаминно съдържание. Придава еластичност и обем.