Грижата за тяло, която ще откриете в тази секция, е дерматологично тествана и с натурален състав и ще превърне ежедневната ви рутина в ритуал на блаженство.

-20%
-20%
-25%
-23%
-17%
-20%
-14%
-14%

Изберете продукти за тяло, доверявайки се на козметика с деликатна текстура, която оставя кожата чиста и подхранена, благодарение на своите дълбоко хидратиращи компоненти. Душ геловете и лосионите не съдържат парабени и не са тествани върху животни.

Предлагаме стягаща козметика за тяло, с чиято помощ ще трансформирате кожата на бюста и дупето. Стягащите лосиони и гелове са обогатени с уплътняващи и повдигащи кожата съставки, стимулиращи синтеза на колаген. Продуктите са предназначени и за заличаване на стриите, появили се след растеж, промяна в теглото или бременност.

Подобрете кръвообръщението и лимфотока в краката си с помощта на революционно създадени хранителна добавка и рол-он, заздравяващи кръвоносните съдове. Продуктите предлагат дълготрайна венозна защита и моментално освежаване и облекчаване на уморените крака.

Погрижете се за кожата на ръцете си с дълбоко хидратиращи кремове. В техния състав се съдържа голямо количество глицерин, известен със своите овлажняващи и защитни свойства.

Възползвайте се от силата на природата и постиженията на науката, избирайки женска козметика за тяло от продуктовата селекция на Bio Life Cosmetics.