Най-добрата диета за отслабване в корема

диета за отслабване в корема

Много жени, особено раждалите, започват да изпитват безспокойство от външния си вид. Фигурата им изглежда безформена, бедрата и ханша им наедряват. Но най-силно ги безспокои корема им, поради което те започват да се питат има ли ефективна диета за отслабване в корема.

Ако сте от жените, които наскоро са родили, не очаквайте толкова бързи резултати от която и да е диета за отслабване в корема.

Все пак сте дарили живот и тялото Ви няма как с магическа пръчица да се възстанови. Също така не забравяйте, че при много майки се появява и т.нар. коремна диастаза, от която не можете да се спасите само с диети. При положение, че имате съмнения за подобен проблем е добре да потърсите помощ от специалист.

Така. Ясно Ви е, че има безброй диети, които целят  отслабване в корема. Протеинови или ниско въглехидратни. Стотици диети. Но коя е най-добрата от тях? Много просто. Най-добрата диета за отслабване в корема е индивидуалната. Онази диета, която е най-подходяща за Вас. Индивидуална диета, съставена от диетолог, който ще вземе предвид фактори като възраст, здравословно състояние, начин на живот и т.н. И още нещо. Той ще се съобрази и с Вашите лични предпочитания към храните. Т. е. няма как да спазвате например диетата на Пиер Дюкан, ако сте вегетарианец. Или пък да се очаква от Вас да не ядете абсолютно нищо сладко при положение, че направо откачатепо шоколада и шоколадовите изделия.

Добрият диетолог най-вероятно ще Ви препоръча и някои физически упражнения, които да започнете да практикувате. Защото е съвсем погрешно да считате, че ако правите коремни преси, коремът Ви веднага ще изчезне. Плуването, бягането и т.н. също действат за постигането на добре оформен корем.

Също така можете да се насочите и към някоя от натуралните хранителни добавки за регулиране на теглото. Не синтетичните медикаменти, а природните таблетки за отслабване. Те са чудесно съчетание към всяка индивидуална диета за отслабване в корема.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *