Отслабване на бедра- Как да постигнем бърз и траен резултат?

… Ясно е, че ще говорим за отслабване на бедра…

На първо място е редно да се каже, че не може драстично да се опълчите срещу това, което Ви е дала майката природа. Освен ако не се обърнете към някой специалист, който да кръцне оттук-оттам по нещо с цел постигане отслабване на бедра.

Ако смятате, че нагоре изглеждате добре, не сте с наднормено тегло и т.н., просто няма какво толкова да Ви притеснява. Има купища мъже, които си падат именно по такъв тип жени.
Все пак дори и за онези жени, които са превърнали темата за отслабване на бедра в своя фикс идея, има някакво решение. Говорим за разумно решение, а не за кръцкане.
Има специализирани диети, които са подходящи предимно за жените с т. нар. крушовидно тяло. Като например диетата на Пиер Дюкан, в чиято книга изрично се споменава, че е за онези, които за слаби само в горната част на тялото.
Тази диета определено дава добри резултати, но също така не се счита и за особено здравословна. Бъдете предпазливи.
Така или иначе диетите за отслабване на бедра са в изобилие. Изберете най-подходящата за Вас.

Много важно е да започнете да практикувате и специализирани упражнения за бедра. Не само за качване на мускули, а за отслабване на бедра. Все пак точно това искате. Насочете се към каланетиката и пилатеса.
Предполага се, че вече сте си изградили правилен хранителен режим и сте започнали да спортувате. За да постигнете бърз и траен резултат по отношение на бедрата си, започнете да приемате и хранителни добавки. Не лекарства, а добавки. Само хранително добавки на растителна основа. Същото важи и за мазилата. Свикнете да мажете бедрата си редовно с продукти за отслабване, против целулит или за намаляване обиколката на бедрата. Това е цялата тайна за красиви бедра. Изисква се само малко повече търпение и упорство.