Лесно ли се постига отслабване в бедрата?

Знаете, че когато една жена иска да отслабне, тя може наистина да се заинати. Както впрочем и за всички останали „неща от живота“. Може да се подложи на най-драстичните диети или дори да гладува в продължение на няколко дни. А през това време усърдно да върти кростренажора или да прекарва всяка свободна минутка във фитнеса. И вероятно наистина ще постигне това, което си е наумила. Но само ако става въпрос за сваляне на килограми и цялостно отслабване, а не ако иска да постигне само отслабване в бедрата.

Диети, спорт и отслабване в бедрата

За разлика от драстичните диети, спортът определено е нещо хубаво. Но ако наистина искате да постигнете отслабване в бедрата, трябва да внимавате. Ако прекалявате с кростренажора, статичното колело или каквото и да е друго, най-вероятно ще постигнете само увеличаване на мускулната маса. Т.е. ще имате стегнати бедра, но те няма да са по-слаби отпреди. Дори напротив.
С диети също трудно ще постигнете само отслабване в бедрата. Сигурно ще отслабнете в корема, паласките и дупето, но не и в бедрата.

Ако се разтърсите в информационното пространство, ще видите, че има специални гимнастически упражнения, които помагат за отслабването в бедрата. Те наистина са ефективни, стига да ги правите правилно. За тази цел е най-добре да се посъветвате с фитнес-инструктор.
Другите не по-лоши варианти за отслабване в бедрата, са специалните мазила и хранителните добавки за отслабване. Но тези, на които изрично пише, че намаляват обиколката на бедрото с еди колко си см. Дори това да е рекламен трик и споменатите см да са преувеличени, резултат със сигурност има. Но се насочете само към онези продукти, които са почти изцяло или дори напълно на растителна основа. Мазилата (кремове, лосиони, ексфолианти, душ гелове и т.н.) обикновено съдържат кофеин, екстракт от див кестен, бръшлян и др. При хранителните добавки разнообразието е доста голямо. Просто гледайте да са натурални, каквато е и френската хранителна добавка с екстракт от шафран за подържане на нормано тегло – САТИЕТЕ . И при търпение и последователност от Ваша страна, скоро ще имате прекрасни бедра, след които всеки ще се обръща.