ПРИРОДЕН КРЕМ СРЕЩУ БРЪЧКИ!?

В аптеките е първият естествен продукт за младежка кожа – ОАСКИН, създаден от френски специалисти, на промо цена – дневен, нощен крем и маска за 84 лева

Oaskin_132x142

„Природно“ е с увеличаване на годините и под атмосферните влияния кожата на лицето да губи младежката си свежест. „Природно“ е времето да оставя следи с все по-дълбоки гънки върху челото, около очите и устните.

Можем ли да „изтрием“ природното въздействието? Категоричният отговор на френските изследователи е „да“! Специалистите от лаборатория „3 Chenes“ /Троа шен – Трите дъба/ първи в света поведоха битка „срещу природата“ с природни средства. След години научни изследвания те създадоха биокозметика срещу бръчки, съдържаща първата патентована 100% органична, активна съставка с произход от природата „Oaskin“, дала и името на козметичната серия.

„Oaskin“ /Оаскин/ е комбинация от грижливо подбрани екстракти на 3 вида дъбова кора и зелен анасон с доказано противостареещо, регенериращо, антиоксидантно, стягащо, защитно и възстановяващо действие. Чрез нея французите успешно включиха в битката за вечна младост на кожата силата на вековните дъбови дървета.

Биокозметиката „Оаскин“ е първата  срещу стареене с произход от природата. Тя е сертифицирана от Ecocert /европейският орган, оценяващ дали даден продукт отговаря на стандартите за „био”/.

„Oaskin“ се предлага и в България – дневен и нощен крем, крем за околоочния контур, крем маска за лице, мляко за тяло и депигментиращ серум с двуфазно действие, мицеларна вода за отстраняване на грима, почистваща пяна за лице, скраб, подхранваща маска.

Българките оцениха вече нейния невероятен ефект за намаляване и изглаждане на бръчките, хидратиране, подхранване и подмладяване на кожата!

За предстоящите празници фирмата-вносител е подготвила изключителна изненада промо пакет за 84 лева с 3 вида продукти – дневен и нощен крем, и подарък маска /ако се купят поотделно сумата е 105 лв./. Цената е изключително конкурентна и дава възможност на желаещите да подмладят кожата си да си го позволят. Истината наистина е в пакета, както казва популярно рекламно послание.

Българските дами отдавна имат доверие на френската лаборатория „3 Chenes”, създала хитът на нашия пазар – COLOR & SOIN / Цвят и Грижа / – боя за коса, шампоан и балсам, без амоняк, силикони, резорцин и парабени. „Троа шен” е автор и на „SATIÉTÉ” – първия естествен продукт за отслабване на базата на шафран, в чията ефективност се увериха хиляди желаещи да се вталят лесно и бързо.

Козметичната серия Oaskin може да се купи, както в аптеките /пълен списък на аптеките/, така и онлайн, в сайта www.biolifecosmetics.com

Вносител: ”Био Лайф Козметикс” ООД
1756 София, бул.”Кл. Охридски”65, тел: 02/483 09 59