трайни бои без амоняк

Съществуват ли трайни бои без амоняк?

За да Ви интригува това заглавие, се предполага, че боядисвате косата си. Може би винаги използвате една и съща марка боя и един и същи цвят. Може и да обичате да експериментирате с различни марки и различни цветове. Но също така се предполага и че сте си задавали въпроса дали съществуват трайни бои без амоняк. Ето защо тук ще се опитаме да отговорим на онова, което Ви интересува.

В магазините вече се предлагат всякакви варианти на бои без амоняк. Че те не вредят толкова на косата Ви, колкото обикновените, е ясно. Да не споменаваме и боите, на които изрично е изписано, че не съдържат амоняк, парабени или силикони. Те са си съвсем безвредни. Доказано е клинично и не би трябвало да се съмнявате в това. Фактите са си факти.

Това, което Вас Ви интересува обаче, е дали самите безамонячни бои са трайни, колкото обикновените.

Вероятно сте чували от Ваши приятелки, че безамонячните бои нито покриват белите коси, нито издържат дълго време и се отмиват прекалено бързо. Да, ама не! Това е фразата, която произнася българският журналист Петко Бочаров през 1992 г. в предаването ТВ Око. С която придобива особено голяма популярност и то не напразно. И която е напълно вярна в случая, който разискваме.
Знаем, че вече можете едва ли не с едно щракване на пръстите да се сдобиете с перфектен бюст, задни части или дори идеална кожа на лицето. Като към щракването с пръстите ще трябва да добавите и щедра сума пари. Това не важи обаче и за боядисването на косата Ви. С качествени бои без амоняк Вие ще постигнете 100 % покриване на белите коси и трайност на желания цвят. Какво по-хубаво от това?

Чудесно, бихте плеснали с ръце. Но ключовата думичка се крие наистина в понятието добра безамонячна боя. Такава, която ще е трайна и ще дава блясък, жизненост и сила на косата Ви. Боята за коса Колор Сойн е именно такава. И освен всичко изброено дотук, тя би предпазила косата Ви от вредното влияние на UV лъчите, хлора, съдържащ се в басейните и какво ли още не. Можете сами да се информирате за натуралните ѝ съставки и да ги сравните с онези, които се съдържат в другите бои за коса. А ние веднага ще отговорим, че тя е от най-трайните бои без амоняк