Съставките на 804 Усилвател – естествено отслабване (част 1)

804 Booster е допълнение към хранителния режим 804, което включва много полезни билки и съставки. Нека ги разгледаме.

 

Ядки кола

Ядките кола са дали името си на първите напитки от рода на Coca Cola, които в най-ранните си години са съдържали екстракт от ядките. В днешно време вече това не е така, но името си е останало.

Коловата ядка съдържа около 2% кофеин, което я превръща в силен стимулант. Кофеинът има способността да изгаря мазнините, а освен това намалява и апетита. Изследванията показват, че редовният прием на ядките може да доведе до увеличение на темповете на метаболизма с до 118%.

Ацерола

Ацеролата е нещо като череша, която расте в Южна и Централна Америка. Тя съдържа огромно количество витамин C и антиоксиданти, които помагат за общото здраве на човека и за доброто храносмилане.

Касис

Касисът, също познат като френско грозде, е малък плод с големи ползи. Освен че се бори срещу бактериални инфекции и подобрява здравето на сърдечно-съдовата система, кожата и косата, той помага и за отслабване. Касисът стимулира метаболизма, заздравява храносмилателната система и намалява възпаленията в цялото тяло.

Зелен чай

Зеленият чай е едно от растенията, на които се разчита най-много за отслабване. Множество научни изследвания показват, че той е повече от ефикасен благодарение  на кофеина, чиито ефекти вече разгледахме, както и на епигалокатехин галатът – мощен антиоксидант, който засилва метаболизма.

Зеленият чай „активира“ мазнините, натрупани в тялото, и увеличава изгарянето им. Освен това той забързва метаболитния ритъм и намалява апетита – едно наистина цялостно действие за отслабване.

Заключение

804 усилвателят е изключително мощно естествено средство за отслабване. Повече от съставките му ще разгледаме в част 2 на тази статия.