fbpx

Съставките на PUSH CELL

В днешно време все повече хора се обръщат към козметичните продукти като решение на даден здравословен проблем. Ефективните антицелулитни кремове например придобиват все по-голяма популярност сред дамите, решили да отслабнат. Доказано качественият такъв – PUSH CELL има 100% отслабващ и стягащ ефект и премахва до 95% от целулита в съответните части от тялото. Отличните качества на продукта се дължат основно на неговите съставки, които по-подробно ще разгледаме.

PUSH Cell

Пчелен восък (cera alba)

Пчелният восък придобива все по-голяма популярност като “суперхрана” поради разнообразните ползи, които носи за здравето. Макар и не всички от тях да са подробно изучени, ясна е връзката между този продукт и отслабването. Той стимулира метаболизма и следователно ускорява горенето на мазнини. Също така пчелният восък балансира количеството на някои химични вещества, отговорни за натрупването на излишните мазнини в организма. Това води и до намаляване на апетита в известна степен. Освен че пчелният продукт съдържа всички важни вещества, които често отсъстват от храната в магазините, той е и нискокалорична храна. Добавянето на този продукт към храненето ще ускори свалянето на излишните килограми и ще зареди организма с енергия.

Кофеин

Кофеинът е едно от най-използваните психоактивни вещества в света. Той не само стимулира централната нервна система, но и намалява риска от болест на Паркинсон и рак на дебелото черво. Също така спомага за премахването на целулита, но само когато е приложен локално върху мястото. Приема на кофеин чрез различни храни и напитки всъщност може да влоши целулита и проявата му (с изключение на зеления чай). Намаляването и премахването на проблема се получава поради връзката между това вещество и активността на специфичен ензим, който организмът използва за да предотврати разграждането на мазнините. Потискайки този ензим, кофеинът подпомага горенето на мазнинни запаси и премахва целулита.

Каприлова киселина

Каприловата киселина е средноверижен триглицерид, който се съдържа натурално в кокосовото и палмовото масло. Това вещество е полезно за организма като подсилва имунната система, лекува акне и подобрява работата на сърцето. Едно от най-големите предимства на киселината е, че подпомага процеса на отслабване. Веществото има термогенен ефект и стимулира метаболизма, което води до по-бързо изгаряне на калории и съответно сваляне на килограми. Също така каприловата киселина ускорява горенето на мазнинните запаси в организма и потиска апетита.

Заключение

Обикновено здравословните проблеми и липсата на ефективност на дадени козметични продукти се причинява от изкуствените съставки в тях. Именно за това PUSH CELL съдържа само естествени съставки, които осигуряват 100% отслабващ и стягащ ефект и 95% премахване на целулита.