Слънцезащита

Показване на 1–12 от 22 резултата

Предпазването от UV лъчи е приоритет за всеки, който се грижи за това дермата му да изглежда и да се чувства здрава и красива. Слънцезащитната козметика, която предлага Bio Life Cosmetics, може да бъде използвана през всеки сезон, под формата на спрей, олио или крем. Всеки артикул има своето специфично приложение и предназначение.


Не прави честата грешка да използваш един и същ продукт за тялото и за лицето си. Кожата в тези зони е много различна и изисква специфичен тип грижа, хидратация и защита - кремовете са подходящи за лице, докато спрейовете и олиата са предназначени за тяло. Редно е и да се внимава и със съдържанието на продуктите, тъй като много от предлаганите на пазара по-скоро изсушават кожата, отколкото да я хидратират и подсилят. Нашите продукти поддържат кожата млада и намаляват драстично изгарянията и ефекта на UV лъчите върху тялото, като същевременно с това гарантират дълготраен бронзов тен. Тук можеш да намериш и специално предназначени слънцезащитни кремове за планина.

Слънцезащита за лице

Лицето се нуждае от продукт щадящ кожата, тъй като дермата там е много по-чувствителна. Поради тази причина ние, от Bio Life Cosmetics, сме подбрали за теб най-лесните за абсорбиране от кожата кремове, които да обгрижват лицето ти.

Слънцезащита за тяло

Олиата и спрейовете, от които можеш да избираш в сайта ни, са селектирани с грижа към кожата на вашето тяло. Предимството на спрейовете е, че те са много лесни за нанасяне и когато използвате спрей не е нужен партньор, който да ви помага. Те са също толкова ефективни, колкото и другите форми на слънцезащита. При олиата главният плюс се състои в това, че те остават на кожата дори при контакт с вода, като съдържат растителни маслени съставки, имитиращи себума на тялото. Олиото е прекрасен избор за слънцезащита при по-чувствителна кожа. Освен това то е ароматно и не съдържа химикали, увреждащи дермата.

Лосиони за след слънце

След дълъг ден на плажа или в планината, колкото и качествени да са продуктите, които използвате по времето, в което сте изложени на слънце, то все пак оказва влияние, изтощава и уврежда. Тогава идва времето да използваш предлаганите от нас лосиони за след слънце. Те съдържат натурални съставки и имат охлаждащ ефект, гарантиращ чувство за лекота и предотвратяващ пилинга на кожата. Лосионите за след слънце от Bio Life Cosmetics са пълни с витамини, минерали и протеини, подсилващи епидермиса и даващи му така нужните вещества, за да остане блестящ, мек и здрав.