Грижата за кожата след излагане на слънце е също толкова важна, колкото и подготовката със слънцезащита преди това. С употребата на правилните лосиони и кремове за след слънце осигурявате на кожата си необходимата хидратация, за да се възстанови по-бързо след продължително излагане на ултравиолетови лъчи.


Не е нужно кожата да е зачервена, изгоряла и да сърби, за да приложите продукти за след слънце. За най-добър ефект е необходимо да се доверите на висококачествени продукти, защото със здравето не бива да се правят компромиси.

На сайта на Bio Life Cosmetics, в категория „След слънце”, ще откриете продукти с доказано действие, сред които лосиони за след слънце на Piz Buin и Polaar. Съставките на всички тях са натурални и внимателно подбрани, за да помогнат на кожата да се възстанови по естествен път, като междувременно запазят тена и хидратацията. Основните съставки, които се използват в лосионите и кремовете за след слънце, са гел от алое вера, витамини и антиоксиданти.

Осигурете си мечтания здравословен тен върху вашата мека и сияйна кожа дори след по-продължителна слънчева баня с помощта на нашите спрейове и лосиони за след слънце!