След слънце

Показване на 3 резултата

Най-добрият начин за успокояване на слънчевите изгаряния са лосионите за след слънце. Те охлаждат кожата и възстановяват хидратацията. Върху етикетите  на повечето от нашите продукти ще видиш, че те съдържат гел от алое вера. Това супер повишаващо влажността растение е чудесно за облекчаване на слънчевите изгаряния.


То помага за отшумяване на болката и зачервяването, като намалява възпалението и стимулира производството на колаген. Това помага на лечебния процес и подобрява хидратацията и еластичността на кожата. 

Нашите лосиони за след слънце са идеални не само при изгаряне - те са чудесен начин и за удължаване на тен. Така че, ако си отделил часовете за усъвършенстване на загара си, не забравяй да нанесеш овлажняващо средство, за да го удължиш възможно най-дълго. Много от нашите продукти се абсорбират веднага от кожата, като моментално охлаждат зоната и я овлажняват.

Защо е нужно да се използват лосиони за след слънце?

Не е тайна, че прекомерното излагане на слънце е вредно за кожата, особено ако не се използва слънцезащита за тяло и лице. Дори и да използваш слънцезащитни продукти, кожата ти все пак може да понесе дразнене или увреждане от ултравиолетовите лъчи. 

Поради този факт е важно да се използват лосиони за след слънце, които помагат за възстановяването на епидермиса, като същевременно го хидратират. Продуктите съдържат овлажняващи и хидратиращи съставки като липиди, хиалуронова киселина и глицерин, които ще помогнат за регенерацията на кожата.

Много лосиони за след слънце съдържат антиоксиданти, включително витамин С и витамин Е, неутрализиращи свободните радикали, които причиняват стареене, хиперпигментация и бръчки. И нека не забравяме изпитаната съставка алое вера, която е невероятно успокояваща, регенерираща и овлажняваща кожата.