Warning: Undefined array key 247 in /home/biolifec/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite-pro/modules/facebook/facebook.php on line 417

Bio Life Cosmetics предлага асортимент от продукти за широкоспектърна слънцезащита за лице и устни на ALTRUIST, Piz Buin, Lifesystems и Polaar. Ежедневната употреба на слънцезащитен крем за лице осигурява ефективна фотозащита и предпазва от преждевременно състаряване на кожата.


Нашите слънцезащитни продукти се предлагат под формата на крем, флуид и стик за устни и осигуряват високо ниво на слънцезащита с UV филтри.

Когато избирате ежедневен слънцезащитен крем за лице, обърнете внимание на степента на слънцезащита - трябва да бъде между 30 - 50 SPF. В нашата селекция слънцезащитни продукти за лице и устни сме подбрали някои от най-качествените кремове, флуиди и стикове за устни на пазара, отговарящи на всички изисквания за надеждно предпазване на кожата.

Те са с широк спектър високоефективни UVA и UVB филтри, които са фотоустойчиви и осигуряват висока слънцезащита часове след прилагането им.

Сериите, които предлагаме, са предназначени за ежедневна употреба, като са разработени така, че да издържат дори при често мокрене или изпотяване в зоната на лицето.

Продуктите са подходящи за предпазване от слънце както в градски условия, така и на море и планина. С тяхна помощ се ограничава увреждането на епидермиса и дермата и се запазва здравият и красив вид на кожата на лицето и устните.