Показване на 8 резултата

Bio Life Cosmetics предлага богат асортимент от продукти за широкоспектърна слънцезащита за лице.
Ежедневната употреба на слънцезащитен крем осигурява ефективна фотозащита и предпазва от преждевременно състаряване на кожата. Нашите слънцезащитни продукти осигуряват високо ниво на широкоспектърна слънцезащита с UV филтри.


Предлагат се под формата на крем и флуид за лице, подходящи за ежедневна употреба. Bio Life Cosmetics има продукти за всички типове кожа и за всякакви нужди.

Слънцезащитни кремове за лице

Кремовете осигуряват защита на кожата от вредното въздействие на слънцето. Те помагат за предотвратяване на слънчево изгаряне и преждевременно стареене (като появата на бръчки). Слънцезащитните кремове намаляват риска от рак на кожната тъкан, а също и подобни на слънчево изгаряне, кожни реакции.

Активните съставки действат чрез поглъщане на ултравиолетовото (UV) лъчение, предотвратявайки достигане по-дълбоко в епидермиса, или чрез отразяване на лъчението. Поръчай от нас крем с SPF фактор 30 или 50, ако си с по-чувствителна кожа.

Слънцезащита за лице против петна

Слънцето е причина номер едно за хиперпигментацията на кожата. Ефективната слънцезащита за лице е най-важната стъпка, която може да бъде предприета, за да се предотврати появата на петна.

Продуктите със слънцезащитен фактор SPF 50+ и всеобхватна UV+ IR защита са най-подходящи. Такъв е Filorga UV Bronze, който предлага фотозащита и анти-ейдж ефект. Този флуид предотвратява появата на бръчки и пигментни петна по лицето.

Слънцезащитни кремове за планина

За много от нас зимата е свързана с прекарване на време в планината. Независимо дали караш ски или просто се разхождаш на открито, ти е необходима адекватна слънцезащита за лице. В планините слънчевата светлина може да причини лошо слънчево изгаряне, ако кожата е незащитена.

За предотвратяване на негативните ефекти, използвай слънцезащитен крем за планина. Lifesystems е патентован продукт за защита от слънце, студ и вятър в планински и зимни условия. Това е широкоспектърен крем срещу UVA/ UVB лъчи с фактор SPF50+.

Слънцезащита за чувствителна кожа на лицето

Често купуваме един продукт, който нанасяме върху всички части на тялото. Това не е правилно! Лицето е много по-чувствително и изисква специална грижа при подбора на козметика за слънцезащита. Продуктите за слънцезащита за лице се абсорбират по-лесно и не предизвикват запушване на порите, което може да доведе до поява на акне.

Основен бонус от използването на слънцезащитен крем за лице е, че поддържа кожата млада. Нашите продукти за слънцезащита за лице предпазват от вредните UV лъчи, които причиняват преждевременно стареене.