При нас ще откриете селекция от слънцезащитни продукти за тяло на ALTRUIST, Piz Buin и Polaar, съвършено предпазващи от вредното влияние на слънчевите личи. Те защитават епидермиса и дермата, като същевременно помагат за постигане на приятен слънчев загар.


Продуктите за протекция се предлагат под формата на флуид, крем, лосион и олио. Те са с широк спектър високоефективни UVA и UVB филтри, които са фотоустойчиви и осигуряват висока слънцезащита часове след прилагането им.

Може да избирате степен на слънцезащита от SPF15, SPF30 и SPF50+. Сериите, които предлагаме, са характерни и с това, че в по-голямата си част са устойчиви на вода и пот, което позволява да останете предпазени дори по време на занимания във вода или на открито.

Слънцезащитните продукти на Altruist, Piz Buin и Polaar са разработени с помощта на дерматолози и са съобразени с различните типове кожа.

При нас ще откриете слънцезащита за чувствителна кожа, която е изключително деликатна, без това да се отразява на защитните ѝ качества. Предлагаме и чудесни варианти на олиа за бронзов тен, които ще подсилят шоколадовия загар.

Независимо дали навън е слънчево, или облачно, слънцезащитният крем за тяло е от първа необходимост.

Може да се доверите на нашите продукти, защото те доказано предпазват кожата от UVA и UVB лъчи, а различните слънцезащитни серии предлагат варианти за всеки тип кожа.